WINACTIE!!!

Doe mee aan de prijsvraag van Inspirerend Leven en win een gesigneerd exemplaar van ‘Het jaar van de uil’! Het enige dat je hoeft te doen is Inspirerend Leven te laten weten wat je mooiste droom is en waarom je juist zo graag wilt dat déze droom uitkomt. Ik zal de drie origineelste dromen uitkiezen, de drie winnaars worden op 9 januari a.s. bekend gemaakt. Kijk snel op http://www.inspirerendleven.nl/weggeefactie-maak-kans-op-gesigneerd-exemplaar-jaar-uil/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.