Uitslag WINACTIE ‘Het jaar van de uil’!

 

Wow…wat een enorme hoeveelheid reacties is er binnen gekomen op de vraag welke droom jij koestert en waarom. Hele persoonlijke, ontroerende, aangrijpende, emotionele en prachtige dromen hebben jullie met mij gedeeld. Sommige redelijk overzichtelijk (‘verhuizen naar Zeeland’), andere heel klein (‘iets doen waar we blij van worden’) maar jullie stuurden me ook ontzagwekkend grote dromen toe waarvan enkele ook best ingewikkeld zijn (‘de kloof tussen mens en natuur herstellen’).

Jullie hebben me recht in mijn hart geraakt met al jullie mooie verlangens. Vaak wilden jullie niet eens iets voor jullie zelf, maar voor anderen. Voor dierbaren, die het moeilijk hebben (gehad). Voor regelrechte pechvogels voor wie het leven tot dusverre niet veel goeds heeft geboden. Lieve mensen net als jij en ik, maar die ziek zijn of het leven niet meer zien zitten.

Vaak zaten er dromen tussen voor wereldvrede, jezelf kunnen zijn of licht brengen in de duisternis…

Voor mij waren de afgelopen dagen waarin ik al jullie berichten heb gelezen een ware emotionele rollercoaster. Als jullie een dwarsdoorsnede van onze maatschappij zijn, zit het wel goed met Nederland. Wat zijn jullie allemaal lieve, onzelfzuchtige, spirituele mensen met het hart op de goede plaats!

Alleen daarom al had ik het liefst iederéén die heeft gereageerd een gesigneerd exemplaar van ‘Het jaar van de uil’ toegestuurd maar dat zou mijn uitgever niet zo’n goed idee hebben gevonden, ben ik bang. Helaas aan mij dus de vreselijk moeilijke taak om uit al jullie inzendingen er drie te kiezen die er bovenuit stegen.

Na veel herlezen, wikken en wegen ben ik uiteindelijk toch in deze missie geslaagd.

De drie winnaars zijn:

Sanne: ‘Mijn droom voor komend jaar is dat ik de kans krijg om verschil te maken voor mijn leerlingen tijdens mijn eerste baan als lerares, en daarnaast genoeg tijd vinden om verslaafden te helpen met clean&sober leven.’

Pascalle: ‘Mijn wens is voor mijn zoon van nu 25 die NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) heeft opgelopen door een enorme medische blunder toen hij net 1 jaar was. Ik gun hem dat hij de kracht vindt om behandeling toe te laten en daarmee eindelijk een heel klein lichtje zal gaan zien in de tunnel. Hij is zo neerslachtig. Zo eenzaam door zijn onvermogen de sociale taal te begrijpen. Hij heeft geen doel in het leven. Het is vreselijk dat, door een medische fout van 24 jaar geleden, een prachtige jongen met alle kansen op een fantastisch leven nu levenslang gevangen zit in zijn NAH.’

Mandy: ‘Mijn droom is om onafhankelijk van een vriend te zijn, niemand zegt mij hoe ik moet leven. Ik kies nu voor mijzelf. Ik vind mezelf goed zoals ik ben, ik ben tevree, en dat laat ik zien aan de buitenwereld. Dit alles zonder medicijnen. Ze helpen toch niet.’

Sanne, Pascalle en Mandy: van harte gefeliciteerd! Jullie gesigneerde exemplaren komen er aan!

Ik wens iedereen het allerbeste toe voor 2017. Mogen jullie dromen allemaal uitkomen!

Liefs van Pascale Bruinen

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.