Update!

Lieve bezoekers van mijn website,

Het is alweer enige tijd geleden dat ik me bij jullie heb gemeld.

Ik ben de afgelopen tijd minder actief geweest op mijn website en social media dan jullie van mij gewend zijn omdat ik begonnen ben aan het uitwerken van een idee voor een mogelijk derde boek. Daar is heel veel tijd in gaan zitten en dat is een doorlopend project. Daarnaast schrijf ik freelance voor Chapeau Magazine en WijLimburg. Leuk en afwisselend werk waarbij ik vele interessante en inspirerende mensen mag ontmoeten. Verder ben ik met coach en trainer Egbert Brons druk bezig geweest met het ontwikkelen van een workshop over hoe je de wet van de aantrekkingskracht voor je kunt laten werken. De bedoeling is dat we die in het voorjaar samen gaan geven (nadere mededelingen daarover volgen binnenkort hier en op social media). Daar zie ik erg naar uit!

Tenslotte ben ik bezig om ‘Het jaar van de uil’ naar het Engels te laten vertalen zodat ik met het vertaalde manuscript de wereld kan gaan veroveren, te beginnen met de Verenigde Staten :-). Ja, ik weet dat dit een zeer moeilijke (maar niet onmogelijke) opgave is. De afgelopen weken ben ik me aan het inlezen dus geloof me als ik zeg dat ik met open ogen deze enorme uitdaging, want zo zie ik dit, aanga. En ja, ik weet ook dat er maar een microscopisch klein aantal buitenlandse auteurs doordringt tot de Amerikaanse markt en dat dit een kwestie van (soms zeer) lange adem is met veel investering qua tijd en energie zonder enige garantie op succes. Maar liever serieus proberen en uiteindelijk falen, dan helemaal geen poging wagen. Zoals altijd volg ik ook hierin mijn hart.

Ik zou immers geen knip voor de neus waard zijn als ik het niet eens een kans zou geven. Per slot van rekening was de kans om in Nederland een boek echt gepubliceerd te krijgen ook nagenoeg nihil en nu heb ik niet één, maar zelfs twee boeken op mijn naam staan.

Dus dat is wat ik de komende tijd ga doen. Waarom? Omdat ik geloof in de potentie van dit boek. Allereerst omdat het een heel mooi waargebeurd verhaal is met een magische gebeurtenis die mijn hele leven op de kop heeft gezet. Maar ook omdat ik, afgaande op jullie recensies, zie dat het boek jullie recht in het hart heeft geraakt, kracht en hoop heeft gegeven en troost heeft geboden. Omdat iedereen die het boek heeft gelezen aangeeft dat men het zo herkenbaar vond. Omdat niet alleen vrouwen maar ook (stoere) mannen het niet droog wisten te houden. En omdat iedereen het in één adem heeft uitgelezen, zelfs mensen die bekend staan als personen die anders nooit een boek lezen.

Om al deze redenen geloof ik in ‘Het jaar van de uil’ en ben ik oprecht van mening dat mijn boek een groter podium verdient dan dat wat het tot dusverre heeft gehad.

Dus zoals jullie kunnen zien heb ik de afgelopen tijd niet bepaald stil gezeten.

Liken, volgen en delen

Gelet op het voorgaande heb ik wel nog een verzoek aan jullie. Voor mijn Amerikaanse avontuur is het van groot belang dat ik zoveel mogelijk volgers en likes heb voor mijn website, Instagram en Facebookpagina (PascaleBruinenOfficial). Daar heb ik jullie hulp bij nodig. Dus mochten jullie mij nog niet volgen of nog niet ‘geliked’ hebben, zou ik jullie willen vragen om dit alsnog te doen en dit met anderen in jullie netwerk te delen. Dat zou ik zeer waarderen!

Recensie plaatsen op bol.com

Ben jij ook enthousiast over ‘Het jaar van de uil’ maar heb je nog geen recensie geplaatst op bol.com, zou ik je willen vragen om dit alsnog te doen. Ga daarvoor naar bol.com, kies ‘Boeken’, tik in de zoekbalk ‘Het jaar van de uil Pascale Bruinen’, klik dan op de titel die in beeld verschijnt. Dan opent de pagina met mijn boek. Scroll vervolgens links naar beneden totdat je het blauwe veld ‘schrijf een review’ ziet. Klik daarop. Ben je al klant bij bol.com, dan log je in met je email en wachtwoord. Ben je nog niet klant, dan kun je je registreren met je mailadres en een wachtwoord. Zo kom je in het veld waar je je recensie kunt achterlaten.Alvast heel erg bedankt!

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs van Pascale

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.