FOTOSHOOT MARIE CLAIRE!

Vorige week had ik de lang verwachte fotoshoot van het tijdschrift Marie Claire. Dankzij het fantastische team bestaande uit modefotograaf Suzanne Rensink, producer Gina Pesulima, visagiste Maaike Beijer en styliste Famke Mesman werd het een geweldige dag en zijn de foto’s ontzettend gaaf geworden. Deze vier dames verstaan niet alleen uitstekend hun vak, maar zijn ook heel aardige en warme persoonlijkheden bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Vandaar ook dat de shoot in een dik kwartier was gepiept en ik – helaas – het mooie crèmekleurige pak al snel weer moest teruggeven. Maar niet getreurd, ik vond het zo mooi dat ik het erna zelf heb gekocht :-). Minder treurig was ik toen de schoenen weer uit mochten; ik kon er namelijk niet echt op lopen …(zie foto beneden, die boekdelen spreekt). Medio mei ligt de Marie Claire met daarin het artikel over vier sterke vrouwen (naast mij werden nog een strafadvocate, een politierechter en een zedenrechercheur geportretteerd) in de winkel! Wordt dus vervolgd. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.