Vernieuwde website!

Omdat er de afgelopen jaren heel wat is gebeurd in mijn leven, is mijn website al die tijd met mij mee gegroeid. Dit heeft geresulteerd in verschillende menu-opties met veel tekst en foto’s. Om de leesbaarheid van ieder menu-item te vergroten en ook op langere termijn te garanderen, zijn er de afgelopen tijd diverse wijzigingen aangebracht in mijn website.

Zo kun je voortaan – als je in de menubalk klikt op ‘Schrijver’, Spreker’, ‘Inspiratie’ en ‘In de media’- een submenu zien dat zich ontvouwt met deelonderwerpen. Door te klikken op zo’n submenu-item opent dit zich vanzelf. Dankzij deze aanpassingen is het geheel een stuk overzichtelijker en kun je dus sneller vinden wat je zoekt.

Ik wens je daarbij veel leesplezier!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.