Vernieuwde website!

Omdat er de afgelopen jaren heel wat is gebeurd in mijn leven, is mijn website al die tijd met mij mee gegroeid. Dit heeft geresulteerd in verschillende menu-opties met veel tekst en foto’s. Om de leesbaarheid van ieder menu-item te vergroten en ook op langere termijn te garanderen, zijn er de afgelopen tijd diverse wijzigingen aangebracht in mijn website.

Zo kun je voortaan – als je in de menubalk klikt op ‘Schrijver’, Spreker’, ‘Inspiratie’ en ‘In de media’- een submenu zien dat zich ontvouwt met deelonderwerpen. Door te klikken op zo’n submenu-item opent dit zich vanzelf. Dankzij deze aanpassingen is het geheel een stuk overzichtelijker en kun je dus sneller vinden wat je zoekt.

Ik wens je daarbij veel leesplezier!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.