‘Het jaar van de uil’ overhandigd aan Deepak Chopra!

Op donderdag 24 mei 2018 gaf arts, bestseller auteur en spiritueel leider Deepak Chopra in Afas Live te Amsterdam de lezing ‘The Healing Self’, gebaseerd op zijn laatste, gelijknamige, boek. Na zijn interessante optreden was het moment daar voor de meet & greet waarbij hij zijn boek signeerde. Bij die gelegenheid heb ik hem mijn boek Het jaar van de uil overhandigd, zowel de originele versie in het Nederlands als de nieuwe versie die ik heb laten vertalen naar het Engels en die nét, diezelfde middag nog, van de drukker was gekomen. Weliswaar momenteel nog in A-4 formaat – de zoektocht naar een buitenlandse uitgever kan met het gereed zijn van het manuscript in het Engels immers nu pas van start gaan – maar niettemin een mijlpaal! Hij heeft beide exemplaren in dank aanvaard en bladerde zelfs nieuwsgierig door de Engelse versie.

Grappige bijkomstigheid is dat Deepak zelf een aantal keren voorkomt in Het jaar van de uil omdat hij in het hele transformatieproces een inspiratiebron is geweest. Toen ik hem dit vertelde, moest hij glimlachen.

Het is nu aan het universum om te bepalen wat er verder gaat gebeuren. In ieder geval zijn Het jaar van de uil en The year of the owl nu bij Deepak. Gelet op zijn drukke schema zal hij de komende tijd weer veel vlieguren maken en wie weet leest hij tijdens een van zijn vluchten mijn boek wel in één keer uit :-).

Ik ben veel dank verschuldigd aan Wesley Broekhoven van B-en Vertalingen te Rotterdam die een werkelijk prachtige Engelse vertaling heeft gemaakt van mijn boek, een hele knappe prestatie. Wesley, niemand had dit beter kunnen doen dan jij, je bent een kanjer!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.