Interviews voor sponsorbrochure philharmonie zuidnederland

De afgelopen maanden heb ik drie interviews gedaan voor de nieuwe sponsorbrochure van philharmonie zuidnederland. Zodoende heb ik het gesprek mogen aangaan met drie uitermate inspirerende mensen, te weten Roy Senff, directeur Scando Nederland BV, Atzo Nicolaï, president DSM Nederland en Aukje Kuypers, directeur familiebedrijf Kuijpers én Zakenvrouw van het jaar 2018! I love my job :-))).

De sponsorbrochure zal in het najaar uitkomen. Fotografie doet Hugo Thomassen, met wie ik al eerder prettig heb samengewerkt ten behoeve van de ‘Portretten’-reeks in Chapeau Magazine. Dit keer is het de bedoeling dat de sponsor op de foto gaat met zijn of haar favoriete muziekinstrument. Welke instrumenten deze kanjers gekozen hebben, blijft nog even geheim. Maar ik heb de foto’s natuurlijk al gezien en kan iedereen verzekeren dat ze prachtig zijn geworden!

Ik kan niet wachten om het eindresultaat in tekst en beeld te kunnen zien!

Foto: Simon van Boxtel

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.