Neem eens een kijkje op mijn vernieuwde website!

De laatste weken heb ik veel tijd besteed aan de reorganisatie van mijn website zodat jij, mijn dierbare lezer, er nog beter zijn of haar weg kan vinden. Je zult zien dat er veel materiaal is weggehaald en andere items nieuw zijn. Een van die nieuwe topics is mijn blog die ik binnenkort zal starten. Deze blog heeft twee verschillende thema’s: het eerste thema is ‘welzijn’ en het tweede is ‘Van wens naar werkelijkheid’, oftewel hoe je je dromen realiteit kunt laten worden.

Mijn blogs over welzijn zullen al mijn inmiddels opgedane kennis en ervaring delen over hoe je kunt floreren, fysiek en mentaal. In die blogs schrijf ik over nieuwe en interessante wetenschappelijke inzichten inzake gezondheid, longevity, dynamisch oud(er) worden en hoe je je bewustzijn kunt inzetten om jouw gezondheid en leven in de meest positieve richting te sturen.

In de blogs ‘Van wens naar werkelijkheid’ geef ik mijn eigen ervaringen met de wet van de aantrekkingskracht door. Wat is dit precies? Wat zijn de redenen waarom deze wet soms niet (lijkt te) werk(t)en? Hier leer je hoe je jouw angsten kunt overstijgen zodat je eindelijk concrete stappen kunt zetten in de richting van je droom, net zoals ik heb gedaan.

Hoop dat je er iets moois uithaalt!

Met sprankelende groet,

Pascale

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.