Workshop zaterdag 1 december a.s.!

Men neme: een voormalig officier van justitie die haar baan vaarwel zei om schrijver te kunnen worden en inmiddels ervaringsdeskundige is op het vlak van dromen die uitkomen; een heuse druïde die in het dagelijks leven ook trainer en coach is en die jarenlange ervaring heeft met bestudering van de kunst der creatie. Men menge deze  beiden vervolgens met een flinke portie magie, voegt daar deelnemers aan toe plus een scheut tips & tricks en voilà: ook jouw wens wordt werkelijkheid!

Dus waar wacht je nog op? Kijk snel voor meer informatie op https://pascalebruinen.com/spreker/workshops/ en meld je aan via info@pascalebruinen.com.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.