Pascale neemt deel aan ‘De Droommachine’!

Op 12 december 2018 zal Pascale, samen met vitaliteitsexpert Anita Verstappen van Preventivio en ‘Puur en Balans’, deelnemen aan De Droommachine. Daarin staat de vraag centraal: ‘Wie zou je wat willen gunnen en waarom?’

Die dag gaat ze, samen met andere ondernemers, wensen realiseren. Zoals bekend is dat een van de dingen waar ze echt heel blij van wordt :-). Creatief denken, elkaar inspireren, netwerken met elkaar verbinden…alles om tot het mooiste resultaat te komen!

Pascale ziet ernaar uit!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.