Interview tijdens livestream Karenanna Knopper

Op vrijdag 22 februari 2019 wordt Pascale live geïnterviewd door Karenanna Knopper over haar transformatie van officier van justitie naar schrijver en spreker. Daarbij zullen ook haar beide boeken ‘Mijn eerste lijk is gelukkig vers’ en ‘Het Jaar van de Uil’ worden besproken. Maar ook Pascale’s fascinatie voor de kracht van de menselijke geest is onderwerp van gesprek. Pascale’s interview begint om 12.30 uur. Kijken jullie ook? Te volgen op de Facebookpagina van Karenanna Knopper en op haar youtube-kanaal!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.