Ondernemersevent Drijfveren op dinsdag 16 april a.s.!

Ben jij ondernemer en wil jij je een keer graag op een speelse en interactieve wijze, heel anders dan anders, laten verrassen en uitdagen om jouw drijfveren als persoon én ondernemer te (her)ontdekken? Kom dan naar het ondernemersevent Drijfveren op dinsdag 16 april 2019 van 9.00 – 12.00 uur in Buitenplaats Vaeshartelt. Een uniek initiatief dat Pascale samen uitdraagt met vitaliteitsexpert en bedrijfscoach Anita Verstappen en beeldend kunstenares Claudia Volders.

Want bewust ondernemen = succesvol ondernemen!

Aanmelden via info@preventivio.nl.

SAVE THE DATE!

‘D R I J F V E R E N’

BEWUST ONDERNEMEN = SUCCESVOL ONDERNEMEN

WAT? EEN INSPIRATIESESSIE VOOR ONDERNEMERS

WANNEER? DINSDAG 16 APRIL 2019 VAN 9-12 UUR

WAAR ? BUITENPLAATS VAESHARTELT, WEERT 9 IN MAASTRICHT

WIE? EEN UNIEK SAMENWERKINGSVERBAND VAN VITALITEITSEXPERT EN BEDRIJFSCOACH ANITA VERSTAPPEN, BEELDEND KUNSTENARES CLAUDIA VOLDERS EN SCHRIJVER EN SPREKER PASCALE BRUINEN

Tijdens deze interactieve inspiratieochtend word je door Anita, Claudia en Pascale op een speelse en informele manier uitgenodigd om jouw authentieke kracht als persoon én als ondernemer te (her)ontdekken. Authenticiteit werkt namelijk als een magneet op de drie W’s: Werknemers, Winst en Wereld. In onze snel veranderende samenleving is het immers van het grootste belang dat jouw bedrijf zowel de beste intrinsiek gemotiveerde medewerkers als klanten aantrekt én behoudt. Steeds meer mensen kiezen een bedrijf niet zozeer enkel vanwege het salaris of de prijs van een product of dienst, maar baseren hun keuze veeleer op factoren als eerlijkheid, transparantie, oprechte aandacht voor de menselijke maat, het diepere verhaal (het waarom) achter de onderneming, duurzaamheid en de arbeidsomstandigheden van toeleveranciers. Ze zijn, kortom, geïnteresseerd in de ziel van het bedrijf.

Wat is de ziel van jouw bedrijf? Wat zijn jouw drijfveren als ondernemer?

Kosten bedragen € 85,- per persoon exclusief 21% BTW, inclusief koffie/thee/water en een versnapering. Aanmelden kan via info@preventivio.nl. LET OP: aanmelding is pas definitief nadat de betaling is ontvangen.

Anita Verstappen is voormalig healthclubmanager, docent en trainster. Als vitaliteitsexpert coacht ze mensen in haar praktijk Puur en Balans gericht op energiemanagement, is ze eigenaar van de netwerkorganisatie PreventiVIO en initiatiefneemster van Netwerk Vitaal Limburg. www.preventivio.nl

‘Binnen EFAA heeft Anita leiding gegeven aan het Preventiecentrum opleidingstraject en bijna 100 ondernemers en managers begeleid door de opleiding en naar certificering. De sterke kwaliteitsgerichte en mensgerichte aanpak van Anita heeft ervoor gezorgd dat de deelnemers van de opleiding gemakkelijker de certificering gehaald hebben maar ook hebben kunnen werken aan de verbetering van de totale kwaliteit van de organisatie, met een altijd respectvolle en integere basis, een gezonde portie humor en een prettige WKB (Wat Kan Beter) attitude.’ -John van Heel – Directeur EFAA opleidingen, Leefstijl & Vitaliteit

Let the world know why you’re here and do it with passion

Claudia Volders noemt zichzelf Sociaal Proces Kunstenaar. Naast het maken van autonome schilderijen laat Claudia bedrijven (en wetenschappers) een kijkje nemen in het ‘kunstenaarsbrein’ om zo het bedrijfsproces zichtbaar, voelbaar en hoorbaar te maken. Zo ontstaat er een synergie tussen het kunstproces en het bedrijfsproces. Claudia brengt kunst in het leven bij bedrijven, ondernemers en wetenschappers die terug willen naar hun oorspronkelijke passie, juist vernieuwend willen zijn of misschien betere communicatie wensen om zo bezieling, inzichten en visualisaties in te zetten teneinde hen van dit creatieve proces bewust te maken. Claudia, opgegroeid in een familie waarin kunstenaars en wetenschappers al decennia lang aan dezelfde tafel zitten, is sinds 2005 actief met het concretiseren van projecten waarbij de integratie tussen kunst, maatschappij en wetenschap als rode draad fungeert. www.claudiavolders.nl 

‘To understand the choices = to understand the creative process = to sink in the artists process’

Pascale Bruinen is voormalig officier van justitie, schrijver, spreker en ervaringsdeskundige op het vlak van het inzetten van bewustzijn en geestkracht om je gezondheid en leven, zowel privé als zakelijk, in de best mogelijke richting te sturen. Pascale is auteur van de boeken ‘Mijn Eerste Lijk Is Gelukkig Vers’ (De Fontein, 2015) en ‘Het Jaar van de Uil’ (Kosmos, 2016). Als voormalig officier van justitie is Pascale de perfecte verbindende schakel tussen de wereld van de ratio (het hoofd) en de wereld waar alle magie plaatsvindt (het hart). www.pascalebruinen.com ‘Mooi hoe Pascale haar eigen groei en persoonlijke ontwikkeling weet te verbinden aan professionaliteit en de wens om kwetsbaarheid de grootste kracht te maken in boardrooms en op de werkvloer. De manier waarop Pascale dat doet is intens, beeldend, met een sparkle van humor en zachtheid tegelijk. Pascale heeft weliswaar haar toga aan de wilgen gehangen, haar onmiskenbare magistrale charisma heeft ze behouden.’ Danielle Braun – Corporate Antropoloog, auteur, spreker en chief van de Academie voor Organisatiecultuur.

Feet on the ground, eyes on the stars

v.l.n.r. Claudia Volders, Anita Verstappen en Pascale Bruinen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.