Review geneeskundestudente workshop Gedachtenkracht Basis

In mijn workshop Gedachtenkracht Basis behandel ik aan de hand van wetenschappelijke inzichten de grote invloed van gedachten en gevoelens op gezondheid en levensverwachting. Van een studente geneeskunde mocht ik deze mooie review over mijn workshop ontvangen:

‘De workshop heeft mij geleerd hoe ik negatieve gedachten om kan zetten in positieve gedachten en wat het belang/effect hiervan is. Dit is iets waar ik nu iedere dag bij stil ben gaan staan en wat ik dagelijks toepas. Ook was de invloed van de geest op het lichaam een enorme leer wat ik in mijn studie geneeskunde maar weinig ben tegengekomen maar wat naar mijn mening ontzettend belangrijk is. Van Pascale zou nog menig geneeskundestudent/dokter veel kunnen leren!’ – Daphne Vaassens

Wil jij ook leren wat de effecten zijn van jouw mindset op jouw gezondheid en levensverwachting en met deze praktische kennis meteen aan de slag gaan om je gezondheid te bevorderen? Meld je dan aan voor mijn workshop Gedachtenkracht Basis van zaterdag 11 januari 2020 van 14.00 -18.00 uur in yogastudio Yoga & More Maastricht.

Kosten: € 75,- inclusief 21% btw, koffie/thee/water, een versnapering en een gratis -desgewenst gesigneerd – exemplaar van mijn boek ‘Het jaar van de uil’.

Aanmelden via: https://pascalebruinen.com/event/workshop-gedachtenkracht-basis-3/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.