Annuleren workshops en lezingen

Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond waarin alle groepsevenementen (ongeacht de grootte) zijn verboden tot 1 juni a.s., heb ik helaas een aantal workshops en lezingen moeten annuleren. Het betreft:

  • mijn workshop Radicaal Integraal van 11 april a.s.;
  • de lezing voor Zindividu van 9 mei a.s.;
  • mijn lezing ‘What are you waiting for? Praktische tips om je dromen te verwezenlijken’ van 24 mei a.s. en
  • de lezing voor het Toon Hermans Huis Roermond van 27 mei a.s.

Vanzelfsprekend sta ik volledig achter deze noodzakelijke maatregel in het belang van ons aller gezondheid en veiligheid. Maar het blijft niettemin jammer dat het zo moet gaan.

De eerstvolgende workshop is D R I J F V E R E N, een inspiratiesessie voor ondernemers samen met vitaliteitsmakelaar Anita Verstappen en beeldend kunstenares Claudia Volders.  Deze staat nu gepland voor vrijdag 5 juni a.s. van 9.00 -13.00 uur in het Leopoldskerkje in Meerssen, maar alleen de tijd zal leren of deze dan al door zal kunnen gaan. Vanzelfsprekend hou ik jullie op de hoogte.

De workshop daarna staat nu in de agenda voor zaterdag 20 juni a.s. van 14.00 -18.00 uur in yogastudio Yoga & More Maastricht. Dat betreft de workshop Gedachtenkracht Basis, over de invloed van onze gedachten op onze gezondheid en levensverwachting.

Hopelijk zijn de omstandigheden tegen die tijd dusdanig verbeterd dat het dan weer veilig is om in groepsverband activiteiten te verrichten.

Tot die tijd wens ik jullie allemaal een uitstekende gezondheid en veel positiviteit en vertrouwen!

Ik denk aan jullie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.