Uitstel workshops- en lezingen

In verband met de Covid-19 richtlijnen en het daarmee samenhangend maximaal aantal toegestane deelnemers in de yogaruimte van Yoga & More te Maastricht, heb ik met pijn in mijn hart de beslissing moeten nemen om mijn workshops en lezingen die gepland stonden tot nader order uit te stellen.

Met jullie hoop ik natuurlijk dat het leven, liefst zo gauw mogelijk, weer ongehinderd kan worden opgepakt. Zodra dit het geval is, meld ik me hier om de hervatting van al mijn workshops en lezingen door te geven.

Volg dus de berichtgeving op mijn website en blijf in de tussentijd vooral gezond!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.