Terugblik op lezing Zelfherstel van binnenuit voor Vitaliteitsmakelaars® en podcast

Gisteren heb ik de lezing ‘Zelfherstel van binnenuit’ weer mogen geven, dit keer voor de Vitaliteitsmakelaars® in Breda. Daarbij mocht ik te gast zijn in de Sports & Vitality hub, een plek waar het gonst van de inspiratie en positieve energie met als gezamenlijk doel om mensen vitaler en fitter te krijgen, zowel fysiek als geestelijk. Een prachtige organisatie die ik een zeer warm hart toedraag,

Ik kijk terug op een hele mooie middag in aanwezigheid van Marcel De Visser en Anita Verstappen, drijvende krachten achter de Vitaliteitsmakelaars, en de nodige Vitaliteitsmakelaars in spe die de opleiding volgen. Ik beschouw het als een voorrecht om dit gedachtegoed ook in deze setting te mogen uitdragen!

Na afloop van de lezing was het tijd voor het opnemen van de podcast. Dit gebeurde in een zeer professionele studio met Marcel als host en Anita als co-host. Het was een feestje om deze podcast te mogen doen, mede dankzij de deskundigheid van alle betrokkenen! Dank jullie wel!

Zodra de podcast klaar is voor uitzending, zal ik de link hiervan delen.