Tweede druk voor ‘Zelfherstel van Binnenuit’!

Mooi nieuws: mijn boek ‘Zelfherstel van binnenuit’ krijgt een tweede druk!

Lezers waarderen het boek met 4,6 sterren uit 5. Daarnaast mag het boek zich verheugen in een groeiende belangstelling vanuit medische hoek. Zo wordt het boek inmiddels door steeds meer zorgprofessionals ‘voorgeschreven’ aan hun patiënten.

Bekijk hier wat huisartsen, leefstijlgeneeskundigen, GZ-psychologen maar ook een oncoloog, anesthesioloog en gynaecoloog van het boek vinden.

Met deze tweede druk vindt het gedachtegoed van ‘Zelfherstel van binnenuit’ zijn weg naar meer en meer mensen die naast het volgen van medische behandeling eigen regie willen (her)nemen over hun gezondheid. Daar ben ik als auteur en als eigenaar van de Academie voor Zelfherstel trots op.

Zo zijn we samen onderweg naar een zelfherstellend Nederland!