Unieke samenwerking Academie voor Zelfherstel met de Breinbaas Academy!

Trots op en dankbaar voor de unieke samenwerking van de Academie voor Zelfherstel met GZ-psycholoog en hypnotherapeut Dominiek Huis in ‘t Veld-Verhoeven en haar Breinbaas Academy!

Op uitnodiging van de Breinbaas Academy heb ik verschillende visualisaties geschreven voor kinderen en jongeren op het gebied van gezondheid, omgaan met pijn, prikangst, voorbereiding op een operatie en vermindering van angst. Een vruchtbare samenwerking die begin mei resulteert in de lancering van het Breinbaas Medisch programma!

Een prachtige kans om visualisatie als bewezen effectief instrument van hersentraining gezamenlijk eindelijk de aandacht te geven die zij verdient. Zo mooi om kinderen en jongeren met behulp van leeftijdsconforme visualisaties te helpen om meer ontspanning, meer vertrouwen, een betere mentale en fysieke gezondheid, minder pijn en een gezond gevoel van eigenwaarde te laten ervaren!

Ik krijg alvast heel veel energie van deze krachtenbundeling. Want hoe meer mensen visualisatie in hun leven succesvol kunnen gaan toepassen hoe beter!

#visualisatie #hersentraining #eigenregie #juistnu