De Academie voor Zelfherstel verwelkomt haar nieuwste aanbieder: Niels de Ruijter!

De Academie voor Zelfherstel blijft gestaag doorgroeien en verwelkomt haar nieuwste aanbieder, Niels de Ruijter! Niels is ODC Certified Professional (Odin Company), Post HBO Loopbaanadviseur en volgde een HBO-opleiding HRM. Daarnaast volgde Niels bij het Hypnose Instituut Nederland de opleiding tot Hypnotherapie Practitioner.

Voor de Academie verzorgt Niels maar liefst vijf verschillende trainingen.

  • Coaching ‘Koersbepaling’. Veel medewerkers zitten niet op de juiste werkplek. Ze hebben talenten, passies en drijfveren die wellicht op een andere werkplek beter tot hun recht komen. Om dit goed in kaart te brengen zorgt het programma ‘Koersbepaling!’ voor inzichten en duidelijkheid of de medewerker op de juiste plek zit en wat er nodig is als verandering gewenst is;
  • Teamsessies en individuele coaching ‘Optimaal Vitaal Team! Hierbij worden teamleden voorzien van inzicht in hun psychische DNA. Wat werk is dat aansluit op wie ze in essentie zijn en wat aansluit op hun ware talenten. De organisatie wordt zo geholpen aan een vitaal team waar de kracht optimaal benut wordt. We verkorten, voorkomen en/ of lossen ziekteverzuim hiermee samen op. De opbrengsten worden hoger terwijl de kosten omlaag gaan. Creëer een team dat beter presteert met personeel dat iedere dag met plezier naar het werk gaat;
  • Coaching ‘De Richtingwijzer. Als iemand die is vastgelopen in zijn werkzame leven niet meer op de juiste werkplek zit, biedt de richtingwijzer heel snel inzicht in dat wat aansluit op wie de medewerker in essentie is én op zijn of haar natuurlijke talenten. Coaching bestaat uit twee uitvoerige sessies, waaronder een ODC meting (Odin Development Compass) met uitgebreide terugkoppeling van de ODC-testresultaten van 1,5 uur. De ODC omzeilt het bewuste, legt onbewuste drijfveren bloot en richt zich op patronen die van belang zijn voor zowel de medewerker als het bedrijf. Het geeft inzicht in het psychologisch DNA van iemand;
  • Coaching ‘Mobiliteit’. Veel medewerkers zitten niet op de juiste werkplek. Ze hebben talenten, passies en drijfveren die wellicht op een andere werkplek beter tot hun recht komen. In het programma ‘Mobiliteit’ is de werknemer arbeidsmarkt klaar en gaan we aan de slag om iemand te herplaatsen of uit te plaatsen. Het programma bestaat uit het aanbod van ons programma Richtingwijzer (persoonlijke coaching en afname van een onbewuste drijfverentest) en, indien nodig, een van onze andere programma’s. Aansluitend vindt arbeidsmarktbemiddeling plaats om de medewerker te helpen aan de passende baan en
  • Hypnotherapiesessies ‘Gedragsverandering!’ Door de negatieve levenservaringen die mensen opdoen, wordt er een innerlijk verhaal gecreëerd. Dit zorgt voor gewoonten, gedragingen en beperkende overtuigingen waardoor mensen moeilijker meebewegen op de werkvloer en zich sneller ziek kunnen melden. Het hypnotherapieprogramma ‘Gedragsverandering!’ draagt zorg voor concrete blijvende positieve gedragsverandering;

Herken jij jezelf in een of meerdere van zijn aanbiedingen, overweeg dan om gebruik te maken van Niels’ deskundigheid. Als abonnee van de Academie voor Zelfherstel profiteer je meteen van een exclusieve korting op zijn aanbod van 10%. Je hebt al een jaarabonnement voor € 5,- per maand. Ja, ik wil me abonneren!

De Academie voor Zelfherstel verheugt zich op een inspirerende samenwerking met Niels. Want gezamenlijk zijn we onderweg naar een zelfherstellend Nederland!

#zelfherstel #eigenregie #juistnu #nielsderuijter #reïntegratie #persoonlijkegroei #gedragsverandering #drijfveren