Review coaching sessie (4)

Onderstaand een review van een psychologe die behoefte had aan specifieke mentale ondersteuning  om meer vertrouwen te krijgen in haar lichaam én in haar kans om kankervrij te blijven na een heftige periode van een operatie, twee chemokuren en 15 bestralingen. Doordat ze veel last had van catastroferen – uitsluitend denken aan de slechtst mogelijke scenario’s – ervaarde ze begrijpelijkerwijze veel stress en was ze zeer onrustig. Juist deze chronische stress heeft echter een slechte invloed op het immuunsysteem. Vandaar dat de eerste prioriteit in mijn coaching lag op het tot rust brengen van haar hele systeem door middel van meditaties. Van ‘overleven’ naar ‘léven!’. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met praktische oefeningen die enerzijds de negatieve gedachten in de kiem te smoren en anderzijds nieuwe positieve gedachten en emoties gaan creëren. Het coachingstraject werd afgesloten met het uitleggen wat affirmaties – positieve krachtspreuken die vertrouwen inboezemen – en visualisaties voor positieve biologische effecten hebben en hoe je die moet toepassen.

‘De coaching bij Pascale is voor mij een eye-opener geweest en dat terwijl ik zelf al jaren werkzaam ben als psycholoog. Het is ontzettend fijn om handvatten aangereikt te krijgen die helpen om het vertrouwen en optimisme in jezelf aan te boren en te versterken. Verder vind ik Pascale een hele warme, empathische en betrokken coach die kundig en wetenschappelijk kan onderbouwen wat we aan het doen zijn.’ M.K., psycholoog.

Kamp jij ook met (de nasleep van) kanker en kun je wel wat mentale ondersteuning gebruiken om weer zoveel mogelijk vertrouwen te krijgen in je lichaam én in je kans om volledig gezond te blijven?

Overweeg dan om te starten met mijn unieke coaching sessies waarin ik je met behulp van bewezen effectieve hersentraining leer om jouw overtuigingen duurzaam van binnenuit te veranderen. Dankzij de kracht van herhaling van hersentraining in de vorm van meditaties, affirmaties en visualisaties gaat dit nieuwe geloof vervolgens op den duur jouw eerdere negatieve overtuigingen ‘overschrijven’. Mijn coaching is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is erop gericht dat je leert hoe je deze vorm van hersentraining zelfstandig kunt gaan toepassen. Op die manier kun je namelijk (weer) eigen regie nemen over je gezondheid en je leven.

Ik coach elke maandag bij MDC WEL, Oranjeplein 201 in Maastricht. Is dit voor jou te ver weg, dan kun je online coaching overwegen. Interesse? Mail me dan op info@academievoorzelfherstel.nl en maak een afspraak voor een gratis telefonisch intakegesprek.