Wat een weekend!

1-9-2023 Lancering BirthCoach-app

Afgelopen vrijdag 1 september was de lancering van de BirthCoach-app, een app die je helpt om je optimaal voor te bereiden op je bevalling door middel van informatie over je zwangerschap en diverse meditaties en visualisatie-oefeningen.

Op uitnodiging van app-ontwikkelaars gynaecologe dr. Martine Wassen en gynaecologe in opleiding Anne-Claire Musters heb ik een aantal meditaties en visualisaties voor deze app geschreven en ingesproken die helpend zijn om enerzijds ontspanning en vertrouwen te ervaren en anderzijds angst, pijn en stress rondom zwangerschap en bevalling te verminderen. Het was een feestelijk moment samen met alle betrokkenen en een geweldige start van het weekend!

2-9-2023 Te gast bij Bolt21 in Berg en Terblijt

Zaterdag 2 september was ik op uitnodiging van Academie-aanbieder Aimée Coenen en haar man Ron te gast in hun carréboerderij te Berg en Terblijt om ‘op de cour’ hun bijzondere verhaal te horen over de herbestemming van dit prachtige historische pand. Temidden van alle genodigden en onder het genot van een hapje en drankje vertelden ze over hun visie voor Bolt21 die het voorste deel van deze monumentale locatie op termijn gaat omtoveren in luxe ‘slofts’ (combinatie van ‘suites’ en ‘lofts’). De majestueuze aardappelschuur wordt een centrum voor bewustzijn, spiritualiteit en coaching. Daarnaast heeft het stel tal van andere mooie plannen waarbij authenticiteit centraal staat, zoals het organiseren van exposities, pop-ups, borrelavonden voor de buurt en jong creatief talent ondersteunen. Een goed voorbeeld van het laatste was de ‘huisband’ die drie nummers speelde en op een enthousiaste reactie van het publiek én de huishond mocht rekenen.

Ik heb genoten van de warme bevlogenheid van dit koppel. De carréboerderij kan zich geen betere eigenaren wensen.

3-9-2023 Lezing ‘Zelfherstel van binnenuit’ voor Leefstijlhuis A Casa Nostra in Well

Gisteren, zondag 3 september, mocht ik op uitnodiging van Leefstijlhuis A Casa Nostra in Well mijn interactieve lezing ‘Zelfherstel van Binnenuit’ geven, speciaal voor deelnemers aan het Membershipprogramma. A Casa Nostra richt zich op ‘fit, energiek en pijnvrij well-zijn’.

Het was een geweldige middag temidden van hele fijne mensen! Veel dank aan alle toppers die dit mogelijk hebben gemaakt: Chantal Theunissen en Paul Bax van Leefstijlhuis A Casa Nostra voor de uitnodiging, de warme ontvangst en het heerlijke én supergezonde eten na afloop (grote complimenten voor de vrouwelijke chef!)! En uiteraard ben ik ook grote dank verschuldigd aan alle deelneemsters; ik vond het heel prettig om persoonlijk met jullie te hebben mogen kennismaken!

Een perfecte afsluiting van een gedenkwaardig weekend.

#zelfherstelvanbinnenuit #meditatie #affirmaties #visualisatie #stressmanagement #eigenregie