Gratis* lezing ‘Zelfherstel van Binnenuit: optimale mentale voorbereiding op je operatie’

Moet jij binnenkort een operatie ondergaan? Geef je dan op voor mijn lezing ‘Zelfherstel van Binnenuit: optimale mentale voorbereiding op je operatie’ op 2-12-2023 in Maastricht!
Op zaterdag 2 december 2023 geef ik namens de Academie voor Zelfherstel van 14.00 – 14.45 uur de lezing ‘Zelfherstel van Binnenuit: optimale mentale voorbereiding op je operatie’ bij Medisch Centrum WEL, Oranjeplein 201 in Maastricht.
Deze lezing vormt de start van een reeks introductielezingen waarbij belangstellenden kennis kunnen maken met de biologische effecten van mindset op gezondheid en levensverwachting.
Doelgroep: iedereen die binnenkort een operatieve ingreep moet ondergaan of op de wachtlijst daarvoor staat.
Wil jij graag:
* Ontspannen en vol vertrouwen de operatiekamer ingaan?
* Fit je operatie uitkomen?
* Zo min mogelijk angst, pijn en complicaties zoals wondinfecties?
* Zo goed mogelijk herstellen zodat je snel weer thuis bent?
Dan is deze lezing bij uitstek geschikt voor jou!
Leer ook hoe je door middel van hersentraining in de vorm van meditaties, affirmaties en visualisaties een positief verwachtingspatroon kunt creëren met betrekking tot jouw operatie! Uit wetenschappelijke studies blijkt namelijk dat mensen met een positief verwachtingspatroon een sterker immuunsysteem hebben; minder pijn, angst, complicaties en bloedverlies ervaren; verbeterde wondheling hebben; sneller herstellen en een kortere opnameduur hebben.
Deze lezing is wetenschappelijk onderbouwd en is gebaseerd op de lezing die ik op 21 september 2023 heb gegeven tijdens het 3e Nationaal Prehabilitatie Congres in het UMCG in Groningen.
* Voor deze speciale gelegenheid wordt gewerkt met een donatiepot. Indien je de introductielezing de moeite waard vond, mag je na afloop op geheel vrijwillige basis een door jou te kiezen bedrag doneren.
Interesse? Deelname uitsluitend na schriftelijke bevestiging van jouw aanmelding via info@academievoorzelfherstel.nl.
NB: de lezing gaat door vanaf minimaal 8 toehoorders. Er zijn maximaal 30 plaatsen dus wees er op tijd bij!