Review boek ‘Zelfherstel van Binnenuit’ van patiënte die zware operatie moest ondergaan

Moet jij binnenkort een (zware) operatie ondergaan? Lees dan deze review van mijn boek ‘Zelfherstel van Binnenuit’:

‘Nu een kleine 3 weken geleden was dan eindelijk de operatie. Allemaal heel spannend maar het is ontzettend goed gegaan! Het was pittig, het duurde 10 uur met een groot team dat er mee bezig was. Het is gelukt om de cyste voor 99% te verwijderen dus de kans dat het weer aangroeit is minimaal. Ik heb een hele constructie in mijn nek maar kan als het goed is straks in principe alles weer doen (met kleine beperking). Ik had wel (behoorlijk wat) pijnstilling maar mocht na 3 dagen al naar huis omdat ik in zo’n goede staat was. Dus dat is toch mooi gelukt!

Ik wil je bedanken voor jouw begeleiding maar vooral voor het schrijven van je boek. Toen ik het boek kocht was ik op zoek naar iets wat mij kon helpen bij het wachten op deze operatie. En daar heeft het boek ruimschoots aan voldaan. Het gaf hoop en vooral gaf het mij een gevoel dat ik enigszins controle had. Ik kon ergens mee aan de slag en ik kon tijdens de operatie dan niet veel doen maar mijzelf wel zo goed mogelijk erop voorbereiden.

Ik heb veel van jouw praktische tools gebruikt. Van goed voor jezelf zorgen (met een massage), een plantje en mijn favoriete luchtje meenemen naar het ziekenhuis, het taalgebruik tot de meditaties van Deepak Chopra.

Ik was zelf al met een aantal dingen begonnen maar jouw boek bevestigde dat wat ik deed ook wetenschappelijk onderbouwd was. En nogmaals: om het heft in eigen handen te nemen is heel waardevol.

Zo vrolijk als jij ben ik de operatie niet ingegaan maar ik heb jouw tactiek gebruikt (alsof je het beleeft als voor een interview) en ben met kleine tranen maar rustig onder zeil gegaan. En de visualisatie heeft hierbij ook geholpen.

Nu bijna 3 weken later ben ik nog aan het herstellen maar het is ongelooflijk hoe goed het gaat. Ik zal zeker nog regelmatig je boek erbij pakken omdat het inderdaad een proces is wat je altijd kan toepassen. Ik ben echt heel blij dat ik je boek heb ontdekt. Nogmaals dank!’ Yvonne

Op zaterdag 2-12 a.s. geef ik hierover namens de Academie voor Zelfherstel van 14.00 tot 14.45 uur een gratis lezing getiteld ‘Zelfherstel van Binnenuit: optimale mentale voorbereiding op een operatie’. Locatie: Medisch Centrum WEL, Oranjeplein 201 in Maastricht.

Aanmelding via info@academievoorzelfherstel.nl. NB: aanmelding is pas definitief na schriftelijke bevestiging. Lezing gaat door vanaf 8 deelnemers. Er is maximaal plek voor 30 personen dus wees er op tijd bij!

#operatie #mentaleprehabilitatie #mindset #hersentraining #eigenregie