Save the date! Nieuwe Drijfverenworkshop op zaterdag 20 januari 2024!

Kom ook naar deze inspiratiesessie voor ondernemers en ondernemende mensen!

Vitaliteitsexpert Anita Verstappen, beeldend kunstenares Claudia Volders en ik organiseren weer onze inspiratiesessie voor ondernemers en ondernemende mensen getiteld ‘Drijfveren’.

Tijdens deze dag worden deelnemers in een informele, gezellige en sfeervolle setting ergens in Zuid-Limburg uitgenodigd om te reflecteren op hun kernwaarden en drijfveren; waarom zijn ze ooit gaan doen wat ze doen? Waar worden ze gelukkig van? Hoe kunnen ze hun hart en ziel nog beter tot uiting brengen in hun bedrijf?

BEWUST ONDERNEMEN = SUCCESVOL ONDERNEMEN!

‘Steeds meer bedrijven zien dat de taak van een bedrijf meer is dan alleen geld verdienen. Dat financieel goed doen hand in hand gaat met goed doen voor de wereld en onze samenleving. Ook hier liggen kansen.’ Feike Sijbesma, voormalig DSM-topman

Tijdens deze interactieve inspiratiedag word je door ons op een speelse en informele manier uitgenodigd om jouw authentieke kracht als persoon én als ondernemer te (her)ontdekken. Authenticiteit werkt namelijk als een magneet op de drie W’s: Werknemers, Winst en Wereld. In onze snel veranderende samenleving is het immers van het grootste belang dat jouw bedrijf zowel de beste intrinsiek gemotiveerde medewerkers als klanten aantrekt én behoudt. Steeds meer mensen kiezen een bedrijf niet zozeer enkel vanwege het salaris of de prijs van een product of dienst, maar baseren hun keuze veeleer op factoren als eerlijkheid, transparantie, oprechte aandacht voor de menselijke maat, het diepere verhaal (het waarom) achter de onderneming, duurzaamheid en de arbeidsomstandigheden van toeleveranciers. Ze zijn, kortom, geïnteresseerd in de ziel van het bedrijf.

Wat is de ziel van jouw bedrijf? Wat zijn jouw drijfveren als ondernemer?

Anita, Claudia en Pascale dagen jou uit om juist in deze drukke tijden eens te durven stilstaan bij wat jou eigenlijk drijft, als mens en als ondernemer. Heb je nog steeds het heilige vuur waar het destijds allemaal mee is begonnen? Zo ja, vertaalt zich dit naar jouw onderneming en personeel? Zo nee, waarom ben je dit kwijtgeraakt? Maar je wordt ook nadrukkelijk uitgenodigd om anders en bewust te (leren) kijken. Zo verbreed je je perspectief en creëer je ruimte om zowel jouw eigen authenticiteit als die van jouw bedrijf en jouw werknemers optimaal tot hun recht te laten komen. Op deze manier bind je niet alleen de beste mensen, zowel klanten als personeel, duurzaam aan je bedrijf maar doe je ook jouw gezondheid een groot plezier. Want zingeving is een belangrijke factor voor een gezonde levensverwachting.

Creativiteit en InspiratieWij bieden je een zeer gevarieerd programma bestaande uit een creatief gedeelte, een deel waarin je mag ontspannen en verstillen en een deel waarin je in groepjes van drie ons spiksplinternieuwe Systemisch Drijfverenspel – een ondernemersspel vanuit de kern gaat spelen! Dit spel gaat over het (her)ontdekken van de ‘why’ – waarom ben je ooit gaan ondernemen? – die in de waan en drukte van alledag soms naar de achtergrond wordt verdreven. Het spel roept belangrijke inzichten op die uiteindelijk eraan kunnen bijdragen dat je als ondernemer meer oog krijgt voor die drijfveren die van jou standaard minder aandacht krijgen. Zodat je ten volle kunt ondernemen, zowel vanuit hoofd, hart én hand.

Investering: 295,- per persoon exclusief 21% BTW voor ondernemers en 295,- inclusief 21% btw voor particulieren. Inclusief een heerlijke en gezonde lunch, koffie, thee en water.

Tijd: van 10.00 -16.00 uur.

Locatie: wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt maar in ieder geval in Zuid-Limburg

Aanmelden:info@pascalebruinen.com
LET OP: aanmelding is pas definitief nadat de betaling is ontvangen.

#drijfveren #creativiteit #inspiratie #zingeving #ondernemenvanuitdekern