Zo bijzonder om morgen, na bijna 8 jaar, weer even terug te keren op mijn voormalige werkplek…

Op 31 december 2015 was de allerlaatste keer dat ik als officier van justitie de deur achter me heb dichtgetrokken.

Na 18 jaar lonkte een totaal ander toekomstperspectief, ingegeven door mijn hartsverlangen om als schrijver en spreker verder te gaan. Dus hing ik op 1 januari 2016 mijn toga aan de wilgen en stapte ik in een totaal andere wereld.

En dan mag ik morgen mijn lezing ‘Zelfherstel van binnenuit’ geven voor medewerkers van de Rechtbank Limburg! Het zal een vreemd gevoel zijn om door de bekende hal en gangen te lopen in een totaal andere hoedanigheid. Zonder toga. Om ex-collega’s weer eens te zien. Om net als iedere andere bezoeker in de hal te moeten wachten totdat ik word opgehaald.

Zo wonderlijk kan het leven lopen.

Ik verheug me alvast op de hernieuwde kennismaking!

#zelfherstelvanbinnenuit #eigenregie #officiervanjustitie #carrièreswitch