Vernieuwd aanbod voor abonnees op de Academie voor Zelfherstel!

Na maandenlange voorbereidingen is het geheel vernieuwde abonnement op de Academie voor Zelfherstel vanaf nu beschikbaar!

Jouw persoonlijke gids voor verantwoorde zelfzorg en zelfherstel!

Een abonnement op de Academie voor Zelfherstel geeft jou 24 uur per dag, 7 dagen per week gepersonaliseerde ondersteuning bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen. Of je nu net start of al langer aan jezelf werkt, ons aanbod is afgestemd op beginners én gevorderden die op een vernieuwende manier hun geestelijk en lichamelijk welzijn alsmede hun gezonde levensverwachting willen verbeteren!

Als abonnee profiteer je maximaal van de unieke combinatie van wetenschappelijke inzichten en mijn eigen succesvolle ervaringen met zelfherstel.

Met een abonnement krijg je toegang tot onze volledige database maar kun je ook kiezen voor de ‘Mijn AvZ’-omgeving waarin je een overzichtelijk overzicht aantreft van thema’s waarin de Academie voor Zelfherstel is gespecialiseerd.

Mijn AvZ

Optimale voorbereiding op operaties en medische behandelingen

Als abonnee kun je je bijvoorbeeld verdiepen in ons specialisatiethema ‘Prehabilitatie’ oftewel hoe je jezelf optimaal kunt voorbereiden op een operatie of medische behandeling zoals chemotherapie of bestraling.

Specialisatiethema prehabilitatie

Natuurlijke verjonging

Heb je interesse in manieren waarop je gezond ouder kunt worden en tegelijkertijd zo jeugdig mogelijk kunt blijven? Dan is het thema ‘Natuurlijke Verjonging’ ideaal voor jou.

Placebo-effect

De Academie voor Zelfherstel zet welbewust de wetenschap achter het placebo-effect – een positief verwachtingspatroon zorgt ervoor dat het brein daarop anticipeert en alvast helende stoffen gaat activeren – in en vertaalt deze naar praktische en laagdrempelige instrumenten van hersentraining om je gezondheid te bevorderen.

Nocebo-effect

Daarnaast leer je als abonnee hoe je het optreden van het nocebo-effect – het gezondheidsbeschadigende effect van een negatief verwachtingspatroon – kunt minimaliseren c.q. uitschakelen.

Mindset

Leer ook hoeveel directe invloed je mindset heeft op jouw gezondheid en levensverwachting en maak jouw mindset positiever met behulp van bewezen effectieve oefeningen.

Voordelen abonnement op de Academie voor Zelfherstel:

Gratis toegang tot:

  • alle ingesproken meditaties, affirmaties en visualisaties die voortdurend worden uitgebreid met nieuwe onderwerpen. Bekijk onderstaande video voor het huidige overzicht.

Audio’s

  • onze voortdurend groeiende database van bewezen effectieve zelfzorg-en zelfherstelopties;

Database

  • de wetenschappelijke onderbouwing hiervan;
  • praktische weetjes, tips, stappenplannen en adviezen om meteen mee aan de slag te gaan;
  • een maandelijks inspiratiemoment;

Maandthema

  • een meditatie afgestemd op het specifieke seizoen (viermaal per jaar);

Seizoensthema

  • live webinars en vraag- en antwoordsessies met Pascale (zie agenda).

Daarnaast 10% korting op:

  • alle coaching sessies, workshops en lezingen van Pascale Bruinen;
  • alle eigen webshopproducten (m.u.v. ‘Zelfherstel van Binnenuit’ i.v.m. vaste boekenprijs).

Een jaarabonnement kost slechts 99,99 inclusief btw.

Klik hier voor jouw abonnement en jouw pad naar (nog) betere gezondheid!