Een integrale benadering van onbegrepen chronische (pijn)klachten

Onderstaand artikel is met afstand het belangrijkste dat ik in lange tijd voorbij heb zien komen. Kristalhelder verwoorde inzichten die een potentieel enorme impact hebben op iedereen die lijdt aan langdurig onbegrepen (pijn)klachten. Dit is informatie die elke zorgverlener in zo’n geval standaard aan zijn patiënten zou moeten geven! Datzelfde geldt voor de gratis app, die ik uit beroepsmatige interesse heb gedownload. Een prachtig vormgegeven, inhoudelijk sterke en afwisselende app die laagdrempelig uitnodigt om alle modules te volgen.

Weten de verschillende patiëntenverenigingen dit al? Ik heb contact met een patiëntenvereniging die mensen met chronische pijn bijstaat en die wisten dit nog niet.

Reden te meer om dit zo breed mogelijk uit te dragen (vandaar ook mijn repost).

Chapeau, anesthesioloog, pijndeskundige en leefstijlarts Lian Tjon Soei Len voor het enorm belangrijke werk dat je doet op dit vlak! Ik maak een hele diepe buiging voor je want deze informatie kan zoveel leed verlichten en hopelijk zelfs voorkomen. Jij bent een kanjer!!!

Maar er is nog genoeg werk aan de winkel. Dus ik zou zeggen: spread the word, zorgverleners!

Lees a.u.b. het hele artikel hier.

De gratis app vind je hier.

Doe er je voordeel mee, veel succes!