W A T ?  Een inspiratiesessie voor ondernemers en ondernemende mensen

W I E ?  Een uniek samenwerkingsverband van: vitaliteitsexpert Anita Verstappen, beeldend kunstenares Claudia Volders en schrijver, spreker en coach Pascale Bruinen

Vitaliteitsexpert Anita Verstappen (links), beeldend kunstenares Claudia Volders (rechts) en Pascale Bruinen (midden) organiseren weer hun inspiratiesessie voor ondernemers en ondernemende mensen getiteld ‘D R I J F V E R E N’. Tijdens deze dag worden deelnemers in een informele, gezellige en sfeervolle setting ergens in Zuid-Limburg uitgenodigd om te reflecteren op hun kernwaarden en drijfveren; waarom zijn ze ooit gaan doen wat ze doen? Waar worden ze gelukkig van? Hoe kunnen ze hun hart en ziel nog beter tot uiting brengen in hun bedrijf?

B E W U S T  O N D E R N E M E N  =  S U C C E S V O L  O N D E R N E M E N!

‘Steeds meer bedrijven zien dat de taak van een bedrijf meer is dan alleen geld verdienen. Dat financieel goed doen hand in hand gaat met goed doen voor de wereld en onze samenleving. Ook hier liggen kansen.’ Feike Sijbesma, voormalig DSM-topman

Tijdens deze interactieve inspiratiedag word je door Anita, Claudia en Pascale op een speelse en informele manier uitgenodigd om jouw authentieke kracht als persoon én als ondernemer te (her)ontdekken. Authenticiteit werkt namelijk als een magneet op de drie W’s: Werknemers, Winst en Wereld. In onze snel veranderende samenleving is het immers van het grootste belang dat jouw bedrijf zowel de beste intrinsiek gemotiveerde medewerkers als klanten aantrekt én behoudt. Steeds meer mensen kiezen een bedrijf niet zozeer enkel vanwege het salaris of de prijs van een product of dienst, maar baseren hun keuze veeleer op factoren als eerlijkheid, transparantie, oprechte aandacht voor de menselijke maat, het diepere verhaal (het waarom) achter de onderneming, duurzaamheid en de arbeidsomstandigheden van toeleveranciers. Ze zijn, kortom, geïnteresseerd in de ziel van het bedrijf.

Wat is de ziel van jouw bedrijf? Wat zijn jouw drijfveren als ondernemer?

Anita, Claudia en Pascale dagen jou uit om juist in deze drukke tijden eens te durven stilstaan bij wat jou eigenlijk drijft, als mens en als ondernemer. Heb je nog steeds het heilige vuur waar het destijds allemaal mee is begonnen? Zo ja, vertaalt zich dit naar jouw onderneming en personeel? Zo nee, waarom ben je dit kwijtgeraakt? Maar je wordt ook nadrukkelijk uitgenodigd om anders en bewust te (leren) kijken. Zo verbreed je je perspectief en creëer je ruimte om zowel jouw eigen authenticiteit als die van jouw bedrijf en jouw werknemers optimaal tot hun recht te laten komen. Op deze manier bind je de beste mensen, zowel klanten als personeel, duurzaam aan je bedrijf.

Creativiteit en Inspiratie

Wij bieden je een zeer gevarieerd programma bestaande uit een creatief gedeelte, een deel waarin je mag ontspannen en verstillen en een deel waarin je in groepjes van drie ons spiksplinternieuwe Systemisch Drijfverenspel – een ondernemersspel vanuit de kern gaat spelen! Dit spel gaat over het (her)ontdekken van de ‘why’ – waarom ben je ooit gaan ondernemen? – die in de waan en drukte van alledag soms naar de achtergrond wordt verdreven. Het spel roept belangrijke inzichten op die uiteindelijk eraan kunnen bijdragen dat je als ondernemer meer oog krijgt voor die drijfveren die van jou standaard minder aandacht krijgen. Zodat je ten volle kunt ondernemen, zowel vanuit hoofd, hart én hand.

Investering: 295,-per persoon exclusief 21% BTW voor ondernemers en 295,- inclusief 21% btw voor particulieren. Inclusief een heerlijke en gezonde lunch, koffie, thee en water.

In-company: prijs nader overeen te komen.

Locatie: wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt maar in ieder geval in Zuid-Limburg

Aanmelden:info@pascalebruinen.com LET OP: aanmelding is pas definitief nadat de betaling is ontvangen.

Anita Verstappen is voormalig healthclubmanager, docent en trainster. Als vitaliteitsprofessional coacht ze mensen in haar praktijk Puur en Balans gericht op energiemanagement, is ze eigenaar van de netwerkorganisatie PreventiVIO en ambassadeur van Limburg Positief Gezond. Meer informatie: www.preventivio.nl ‘Binnen EFAA heeft Anita leidinggegeven aan het Preventiecentrum opleidingstraject en bijna 100 ondernemers en managers begeleid door de opleiding en naar certificering. De sterke kwaliteitsgerichte en mensgerichte aanpak van Anita heeft ervoor gezorgd dat de deelnemers van de opleiding gemakkelijker de certificering gehaald hebben maar ook hebben kunnen werken aan de verbetering van de totale kwaliteit van de organisatie, met een altijd respectvolle en integere basis, een gezonde portie humor en een prettige WKB (Wat Kan Beter) attitude.’ John van Heel – Directeur EFAA opleidingen, Leefstijl & Vitaliteit

Claudia Volders noemt zichzelf Sociaal Proces Kunstenaar. Naast het maken van autonome schilderijen laat Claudia bedrijven (en wetenschappers) een kijkje nemen in het ‘kunstenaarsbrein’ om zo het bedrijfsproces zichtbaar, voelbaar en hoorbaar te maken. Zo ontstaat er een synergie tussen het kunstproces en het bedrijfsproces. Claudia brengt kunst in het leven bij bedrijven, ondernemers en wetenschappers die terug willen naar hun oorspronkelijke passie, juist vernieuwend willen zijn of misschien betere communicatie wensen om zo bezieling, inzichten en visualisaties in te zetten teneinde hen van dit creatieve proces bewust te maken. Claudia, opgegroeid in een familie waarin kunstenaars en wetenschappers al decennia lang aan dezelfde tafel zitten, is sinds 2005 actief met het concretiseren van projecten waarbij de integratie tussen kunst, maatschappij en wetenschap als rode draad fungeert. www.claudiavolders.nl

Pascale Bruinen is schrijver, spreker, coach en ervaringsdeskundige gespecialiseerd in gezondheidsbevordering door mindsetoptimalisatie en mentale prehabilitatie. Zij traint je hoe je je mindset kunt inzetten om je gezondheid en leven, zowel privé als zakelijk, in de best mogelijke richting te sturen. Pascale is ook oprichter en eigenaar van de Academie voor Zelfherstel, een online kenniscentrum voor bewezen effectieve zelfzorg- en zelfherstelinterventies. Pascale is auteur van de boeken ‘Zelfherstel van binnenuit. Optimaliseer je gezondheid met je gedachten, gevoelens en overtuigingen’ (AnkhHermes, 2021), ‘Het Jaar van de Uil’ (Kosmos, 2016) en ‘Mijn Eerste Lijk Is Gelukkig Vers’ (De Fontein, 2015). Als voormalig officier van justitie is Pascale de perfecte verbindende schakel tussen de wereld vande ratio (het hoofd) en de wereld waar alle magie plaatsvindt (het hart).

Voor reviews van deze workshop, klik hier.

#drijfveren #ondernemenvanuitdekern #creativiteit #inspiratie