Drijfveren: inspiratiesessie voor ondernemers

Na drie succesvolle edities organiseren vitaliteitsprofessional Anita Verstappen (PreventiVIO), beeldend kunstenares Claudia Volders en Pascale hun inspiratie-ochtend voor ondernemers en ondernemende mensen getiteld ‘D R I J F V E R E N’ zodra het weer kan op een nog nader bekend te maken locatie. Tijdens deze ochtend worden ondernemers in een informele, gezellige en sfeervolle setting uitgenodigd om te reflecteren op hun kernwaarden en drijfveren; waarom zijn ze ooit gaan doen wat ze doen? Waar worden ze gelukkig van? Hoe kunnen ze hun hart en ziel nog beter tot uiting brengen in hun bedrijf?

B E W U S T  O N D E R N E M E N  =  S U C C E S V O L  O N D E R  N E M E N!

Tijdens deze interactieve inspiratieochtend word je door Anita, Claudia en Pascale op een speelse en informele manier uitgenodigd om jouw authentieke kracht als persoon én als ondernemer te (her)ontdekken. Authenticiteit werkt namelijk als een magneet op de drie W’s: Werknemers, Winst en Wereld. In onze snel veranderende samenleving is het immers van het grootste belang dat jouw bedrijf zowel de beste intrinsiek gemotiveerde medewerkers als klanten aantrekt én behoudt. Steeds meer mensen kiezen een bedrijf niet zozeer enkel vanwege het salaris of de prijs van een product of dienst, maar baseren hun keuze veeleer op factoren als eerlijkheid, transparantie, oprechte aandacht voor de menselijke maat, het diepere verhaal (het waarom) achter de onderneming, duurzaamheid en de arbeidsomstandigheden van toeleveranciers. Ze zijn, kortom, geïnteresseerd in de ziel van het bedrijf.

Wat is de ziel van jouw bedrijf? Wat zijn jouw drijfveren als ondernemer?

Anita, Claudia en Pascale dagen jou uit om juist in deze drukke tijden eens te durven stilstaan bij wat jou eigenlijk drijft, als mens en als ondernemer. Heb je nog steeds het heilige vuur waar het destijds allemaal mee is begonnen? Zo ja, vertaalt zich dit naar jouw onderneming en personeel? Zo nee, waarom ben je dit kwijtgeraakt? Maar je wordt ook nadrukkelijk uitgenodigd om anders en bewust te (leren) kijken. Zo verbreed je je perspectief en creëer je ruimte om zowel jouw eigen authenticiteit als die van jouw bedrijf en jouw werknemers optimaal tot hun recht te laten komen. Op deze manier bind je de beste mensen, zowel klanten als personeel, duurzaam aan je bedrijf.

Kosten bedragen € 105,- per persoon exclusief 21% BTW, inclusief koffie/thee/water en een versnapering. Aanmelden kan via info@preventivio.nl. LET OP: aanmelding is pas definitief nadat de betaling is ontvangen.

‘Let the world know why you’re here and do it with passion’

Anita Verstappen is voormalig healthclubmanager, docent en trainster. Als vitaliteitsprofessional coacht ze mensen in haar praktijk Puur en Balans gericht op energiemanagement en eigenaar van de netwerkorganisatie PreventiVIO. Meer informatie: www.preventivio.nl

‘Binnen EFAA heeft Anita leiding gegeven aan het Preventiecentrum opleidingstraject en bijna 100 ondernemers en managers begeleid door de opleiding en naar certificering. De sterke kwaliteitsgerichte en mensgerichte aanpak van Anita heeft ervoor gezorgd dat de deelnemers van de opleiding gemakkelijker de certificering gehaald hebben maar ook hebben kunnen werken aan de verbetering van de totale kwaliteit van de organisatie, met een altijd respectvolle en integere basis, een gezonde portie humor en een prettige WKB (Wat Kan Beter) attitude.’ John van Heel – Directeur EFAA opleidingen, Leefstijl & Vitaliteitpage2image562534736 page2image535775744 page2image535515088

To understand the choices = to understand the creative process = to sink in the artists process

Claudia Volders noemt zichzelf Sociaal Proces Kunstenaar. Naast het maken van autonome schilderijen laat Claudia bedrijven en wetenschappers een kijkje nemen in het ‘kunstenaarsbrein’ om zo het bedrijfsproces zichtbaar, voelbaar en hoorbaar te maken. Zo ontstaat er een synergie tussen het kunstproces en het bedrijfsproces. Claudia brengt kunst in het leven bij bedrijven, ondernemers en wetenschappers die terug willen naar hun oorspronkelijke passie, juist vernieuwend willen zijn of misschien betere communicatie wensen om zo bezieling, inzichten en visualisaties in te zetten teneinde hen van dit creatieve proces bewust te maken. Claudia, opgegroeid in een familie waarin kunstenaars en wetenschappers al decennia lang aan dezelfde tafel zitten, is sinds 2005 actief met het concretiseren van projecten waarbij de integratie tussen kunst, maatschappij en wetenschap als rode draad fungeert. www.claudiavolders.nl

 

page2image562930272

Feet on the ground, eyes on the stars

Pascale Bruinen is schrijver, spreker, trainer en ervaringsdeskundige op het vlak van mental management, de mind-body connectie en het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Zij is eigenaar van de Academie voor Zelfherstel, een online kenniscentrum inzake alle bewezen effectieve zelfherstelinterventies en traint mensen hoe ze hun mindset bewust kunnen inzetten om hun gezondheid en leven in de best mogelijke richting te sturen.

Pascale is auteur van de boeken ‘Zelfherstel van binnenuit. Optimaliseer je gezondheid met je gedachten, gevoelens en overtuigingen’ (AnkhHermes, 2021), ‘Het Jaar van de Uil’ (Kosmos, 2016) en ‘Mijn Eerste Lijk Is Gelukkig Vers’ (De Fontein, 2015).

Als voormalig officier van justitie is Pascale de perfecte verbindende schakel tussen de wereld van de ratio (het hoofd) en de wereld waar alle magie plaatsvindt (het hart). Websites: www.pascalebruinen.com en www.academievoorzelfherstel.nl.

‘Mooi hoe Pascale haar eigen groei en persoonlijke ontwikkeling weet te verbinden aan professionaliteit en de wens om kwetsbaarheid de grootste kracht te maken in boardrooms en op de werkvloer. De manier waarop Pascale dat doet is intens, beeldend, met een sparkle van humor en zachtheid tegelijk. Pascale heeft weliswaar haar toga aan de wilgen gehangen, haar onmiskenbare magistrale charisma heeft ze behouden.’ Danielle Braun – Corporate Antropoloog, auteur, spreker en chief van de Academie voor Organisatiecultuur.

page2image562929472 page2image562929968 page2image562930576page2image562931104 page2image562931536 page2image562931824

 

Kosten: € 105,- exclusief 21% btw, inclusief koffie/thee/water en een versnapering.

Incompany: prijs nader overeen te komen.

Aanmelden via info@preventivio.nl.

V.l.n.r. vitaliteitsprofessional Anita Verstappen, schrijver/spreker/trainer Pascale Bruinen en beeldend kunstenares Claudia Volders.