Spreker tijdens de Bed Talks 2018 van The Student Hotel Maastricht

Op vrijdag 2 maart 2018 ben ik van 17.30 uur tot 18.15 uur een van de sprekers tijdens de Bed Talks 2018 van The Student Hotel Maastricht. Tijdens deze dag nodigt men inspirerende sprekers oftewel game changers uit om hun ideeën over wereldverbetering met hun ‘bedpartner’ – zijnde een andere spreker aan wie ze gekoppeld worden – te delen gedurende een 45 minuten durend gesprek. De conversatie vindt plaats op, jawel!, een bed. Het is de bedoeling dat er in deze relaxte setting, samen met de daarbij aanwezigen, iets moois ontstaat in de vorm van een constructieve discussie, het delen van kennis en/of het komen tot een gezamenlijk initiatief om elkaar verder te helpen.

Mijn ‘bedpartner’ voor deze gelegenheid is Sheila Oroschin, oprichter van The Masters, een particulier initiatief voor ‘anders’ ontwikkelde jongeren om hun talenten te ontdekken, ontwikkelen en benutten. Voorwaar een zeer inspirerende dame met wie ik vast en zeker een bijzondere klik zal maken!

Ik ben zeer vereerd om deel uit te mogen maken van dit fantastische gezelschap en verheug me op de verbinding met al die andere gelijkgestemden!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.