Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interview met Thea Coolen, manager bij Ronald McDonald Kindervallei

15 maart 2016 @ 10:00 - 12:00

In het kader van een reeks interviews getiteld “DRIJFVEREN”, interview ik bekende en minder bekende Nederlanders over hun heilige vuur. Wat drijft deze bijzondere mensen eigenlijk, diep van binnen? Deze mensen hebben met elkaar gemeen dat ze succesvol zijn in wat ze doen of deden. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? Waar vinden zij dat het om draait in het leven? En heeft het succes hen ook gelukkiger gemaakt?

Vandaag mag ik in gesprek met Thea Coolen, manager bij Ronald McDonald Kindervallei, een sprookjesachtig vakantiehuis voor kinderen met een beperking of langdurig zieke kinderen samen met hun familie gelegen in Valkenburg aan de Geul. De Kindervallei is een CBF Goede Doelen organisatie, ontvangt geen overheidssubsidie en is daarom volledig afhankelijk van donaties en giften van particulieren en bedrijven. In haar functie als  manager is ze onder andere verantwoordelijk voor de fondsenwerving en het daarbij behorende relatiebeheer.

Thea streeft, samen met drie assistant-managers en ruim 70 vrijwilligers, dagelijks ernaar dat de (vaak) vermoeide ogen van alle gezinsleden die in de Ronald McDonald Kindervallei vakantie komen vieren, weer even gaan twinkelen.

Thea woont samen met haar partner Ad en zonen Arjan en Bart in Maastricht.

Gegevens

Datum:
15 maart 2016
Tijd:
10:00 - 12:00

Locatie

Ronald McDonald Kindervallei
Valkenburg aan de Geul, Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
15 maart 2016
Tijd:
10:00 - 12:00

Locatie

Ronald McDonald Kindervallei
Valkenburg aan de Geul, Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie