Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing ‘Zelfherstel van binnenuit’ voor Zindividu!

3 oktober 2021 @ 14:30 - 16:00

Op zondag 3 oktober 2021 geef ik mijn lezing ‘Zelfherstel van binnenuit. Optimaliseer je gezondheid met je gedachten, gevoelens en overtuigingen’ over de verregaande invloed van mindset op gezondheid voor Stichting Zindividu. Dat is een organisatie die ervaringen van mensen met kanker uit het reguliere en complementaire traject dichterbij lotgenoten brengt en hen ontzorgt op allerlei praktische gebieden. De stichting is opgericht in 2012 door Fons de Visser nadat hij de diagnose van een ongeneeslijke hersentumor en een prognose van maximaal 15 maanden te horen had gekregen. Dat zo’n prognose gelukkig niet voor iedereen opgaat, toont Fons inmiddels al negen jaar dagelijks met veel succes aan!

Deze lezing is gebaseerd op mijn gelijknamige boek, waar Fons overigens zelf ook in voorkomt als lichtend voorbeeld van iemand die onder de zwaarst mogelijke omstandigheden zijn eigen-wijsheid heeft aangewend om de best mogelijke uitkomst te bewerkstelligen.

Net als ik hecht Fons dus veel waarde aan het nemen van eigen regie over je gezondheid. Ik ben blij en dankbaar om door middel van mijn lezing hieraan een bijdrage te mogen leveren!

 

Gegevens

Datum:
3 oktober 2021
Tijd:
14:30 - 16:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

De Zwanenhof
De Zwanenhof, Retraitehuisweg 6
Zenderen, 7625 SL
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
3 oktober 2021
Tijd:
14:30 - 16:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

De Zwanenhof
De Zwanenhof, Retraitehuisweg 6
Zenderen, 7625 SL
+ Google Maps