Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing ‘What are you waiting for? Praktische tips om je dromen te verwezenlijken’

november 8 @ 14:00 - 15:30

Gratis

Wie kent ze niet? Mensen die eigenlijk graag het maximale uit hun leven zouden willen halen maar (nog) geen stappen durven te zetten. Ze dromen over die wereldreis, een eigen bedrijf of een succesvolle nieuwe carrière als concertpianist, maar voor de meesten blijft het daar helaas bij. Omdat ze niet in actie (durven) komen, blijft uiteindelijk alles bij het oude. En dat is jammer, want niets is mooier dan dat je dagelijks datgene mag doen waarvan je ogen gaan sprankelen!

Pascale weet daar zelf alles van. Op haar 50e (!) heeft ze haar eerste grote droom – een heus boek schrijven -gerealiseerd. Op dat moment was ze al zeventien jaar officier van justitie en dus werkzaam in een heel andere tak van sport. Het schrijfvirus bleef echter zodanig kriebelen, dat ze op haar 52e het roer helemaal heeft omgegooid om haar hart te kunnen volgen. Zodoende ruilde ze op 1 januari 2016 de zekerheid van een vaste baan als openbaar aanklager in voor een geheel nieuw bestaan als schrijver en spreker, waarmee haar tweede grote droom werkelijkheid werd. Niet alleen dromen, maar doen!

Omdat zij als ervaringsdeskundige als geen ander weet hoe gelukkig je kunt worden als je de sprong in het diepe durft te wagen, vertelt ze in deze lezing over haar persoonlijke ervaringen alsmede geeft ze praktische tips en adviezen over hoe zij de angsten die haar tegenhielden (ja, die had zij ook!) de baas is geworden. Zo biedt zij positieve, meteen toepasbare alternatieven voor alle excuses om niet in actie te komen, leert ze je hoe je succesvol en zonder onverantwoorde financiële risico’s een parallelle droomcarrière kun opbouwen en deelt ze wat haar drastische carrièreswitch haar aan moois heeft gebracht.

Wil jij nu ook eindelijk eens concrete stappen zetten naar jouw nieuwe toekomst zodat je passie, zingeving en geluk kunt (her)vinden? Geef je dan op voor deze inspirerende lezing!

Wanneer: Zondag 8 november 2020 van 14.00 -15.30 uur.

Waar: yogastudio Yoga & More Maastricht, Niels Bohrstraat 32 in Maastricht

Kosten: € 20,- per persoon inclusief 21% btw (€ 16,53 exclusief btw).

Aanmelden via de RSVP-knop op deze website. Let op: deelname is pas definitief als betaling is ontvangen.

Plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij! Minimum aantal deelnemers: 15.

RSVP

What are you waiting for? 8-11-2020 Eindelijk concrete stappen zetten naar jouw nieuwe toekomst zodat je passie, zingeving en geluk kunt (her)vinden!

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Verzend bevestiging aanmelding naar:

Gegevens

Datum:
november 8
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

yogastudio Yoga & More Maastricht
Niels Bohrstraat 32
Maastricht, Netherlands
+ Google Maps