‘Het was een fijne ervaring om mee te doen, het heeft veel los gemaakt en het voelt goed. Dank en ga zo door!’ Linda

‘Wat drijft jou? Waar liggen de diepgewortelde behoeftes van het Zelf? 7 totaal verschillende deelnemers aan de workshop ‘Drijfveren’ kwamen gisteren stapje voor stapje bij die innerlijke drijfveer. Les: Neem de ruimte om het volledig te ervaren. Diep van binnen ligt die geheime kracht. Dank Anita Verstappen, Claudia Volders en Pascale Bruinen voor de workshop Drijfveren!  Marlie Dix

‘Ik kijk met goede herinnering terug naar de ochtend. Voor mij was het een zinnige sessie, een mooie combinatie van jullie drie ook. Het was duidelijk dat jullie nog veel meer in huis hebben en dat was uitnodigend fijn. Ik kan me voorstellen dat er behoefte kan zijn bij deelnemers om individueel of op andere manier gevolg te geven aan deze sessie!’ Joris S.

‘Afgelopen vrijdagochtend was ik in Limburg. Tijdens een inspiratieworkshop aan de slag met het voelen, bekijken, ontmoeten en aanscherpen van mijn drijfveren. Vanuit creativiteit, hart en ziel, kleur en beweging geven, aan de ambities van mijn bedrijf Ontwikkelkracht in Onderwijs en Opvang en mijn persoonlijke Ontwikkelkracht! Wat een bijzondere fijne ervaring om je te laten leiden door waarneming, restvormen, krijt, inkt en houtskool dat over het papier danst en zelf zijn weg zoekt en vindt. Dankjewel Anita Verstappen, Claudia Volders en Pascale Bruinen voor jullie unieke mix van inzichten, drijfveren, kennis en kwaliteiten. Dit vraagt naar nieuwe routines en meer aandacht voor mijn creatieve brein. Ik heb genoten van de energie die vrijkomt als je mag creëren zonder verwachting. Fijn om soms een stapje naar voren, en soms een stapje terug te kunnen zetten! Krachtige werkvorm met waardevolle inzichten! En als afsluiter van de workshop een inspirerende boodschap in beeld gemaakt door Claudia Volders waar ik zelf een titel aan mag geven. Deze ervaring vergeet ik niet snel meer! Emilie Groot

‘Prima bijeenkomst. Het heeft me wel aan het denken gezet!’ Frank O.

‘Bedankt voor de inspirerende, verrassende, enerVERENde ochtend!’ Cocky Nijssen

‘Was inspirerend om te zien hoe kwetsbaar mensen zich durven opstellen. Zegt veel over de opbouw van het programma. Compliment! Verder was het voor mij heel herkenbaar.’ Frank B. 

‘Dank voor de inspirerende en warme ochtend! Fantastische locatie! Jacqueline

‘Wat was het bijzonder! Ik heb het een hele mooie zinvolle ochtend gevonden. De naam inspiratiesessie was erg goed gekozen. De afwisselingen tussen jullie expertises waren goed op elkaar afgestemd. Ook de interactie met ondernemers en de samenstelling (man/vrouw) vond ik heel goed. Kortom mijn cijfer voor jullie is zeker een 8,5/9.0! Het heeft mij echt aan het denken gezet!  Esther

‘Ik vond het erg leuk en vooral de diversiteit van de groep vond ik erg mooi’ Bart E. 

‘Wij hebben genoten van het Drijfveren Event en hebben beiden de bevestiging gekregen dat wij goed bezig zijn op de door ons ingeslagen nieuwe weg. Ondernemend zijn en constant je creatieve geest laten werken om te zoeken naar die andere weg (wellicht een weg vol onzekerheden) waardoor je je net weer onderscheidt van een ander. Uniek willen zijn in vrij denken en handelen. Jullie creatieve en warme aanpak was een mooi uitgangspunt voor dit avontuur. Dank jullie wel! Marij Perry, Tennisschool Marij Perry Maastricht en Inger van Eldik, Eigenaresse Anti Aging & Wellness by Inger Maastricht

‘Nogmaals dank voor deze fijne en inspirerende ochtend. Dit was “schijnbaar” precies wat ik op dit moment nodig had. Concept en uitvoering prima! Wanneer komt het vervolg?’  BSc WMR Balliël

‘Afgelopen dinsdag nam ik deel aan de workshop Drijfveren die plaatsvond op een bijzondere locatie in het Heuvelland. Samen met een mooie groep ondernemers heb ik tijdens deze workshop kunnen reflecteren op mijn drijfveren. Passen ze nog bij mijn huidige bedrijf en werkzaamheden? Het heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd. Het was voor mij een waardevolle workshop. De begeleiding door Anita, Claudia en Pascale was zeer prettig, professioneel en inspirerend!’ Ronald Bonten

‘Ik heb met veel plezier meegedaan aan de inspiratie-ochtend ‘drijfveren voor ondernemers’. Claudia, Anita en Pascale weten een sfeer te scheppen die uitnodigt tot openheid, bezinning en inspiratie. Dat doen zij op professionele wijze vanuit verschillende vakgebieden die elkaar blijken aan te vullen (kunst, mind-body en vitaliteit). En dat in een bijzondere omgeving, landelijk en ver van onze kantoren. Bij mij leidde dat tot nieuwe inzichten, scherper stellen van mijn drijfveren en koers. Nuttig om zo even uit de dagelijkse hectiek te breken en te komen in een “stilte”-moment waar veel gebeurt. Ik gun het iedere ondernemer. Lijkt me overigens ook geschikt voor diegene die een onderneming wil gaan starten. Veel succes met het vervolg!  Henk Koolstra

‘Je staat niet altijd stil bij wat je voortstuwt in wat je doet en bent. Je weet het wel, maar je kunt het niet altijd goed vastpakken en helder vormgeven. Op 29 oktober 2019 heb ik deelgenomen aan het ondernemers-event ‘Drijfveren’. Het was een hele andere bijeenkomst dan ik van tevoren bedacht had. Ik voelde mij een beetje als een kat in vreemd pakhuis. Er werd vooral een appèl gedaan op mijn spirituele kant en minder op mijn ratio. Mijn balans ligt, denk en voel ik zo, anders dan bij de meeste aanwezigen. Ook al had ik veel interessante mensen ontmoet, toch ging ik met een onrustig gevoel weg. Ik moest daar iets mee. Dat heb ik ook gedaan. Het heeft dingen helder gemaakt. Onder andere dat het mij in een meer rationeel gezelschap goed afgaat ‘het niet uitgesprokene’ naar boven te halen en dat ik mij daar goed bij voel. Ook heb ik expliciet gevoeld dat mijn belangrijkste drijfveer in mijn werk is het ‘individuele’ meer in balans te krijgen met het ‘collectieve’. Meer spiritueel georiënteerde mensen heb ik nodig om ook andere signalen te zien en te begrijpen.’  Yvon Prince van Prince&Advies

‘Afgelopen dinsdag 29 oktober heb ik meegedaan aan de Drijfveren Inspiratie Ochtend voor Ondernemers. Anita, Claudia en Pascale daagden ons uit terug te gaan naar het begin van ons ondernemerschap. Voor sommigen van ons was dat al even terug, voor anderen was het precies het juiste moment om hierop te reflecteren, omdat zij stonden op het moment van starten. In ieder geval was het voor ieder van ons een eye-opener.
Om de juiste keuze te maken, moet je terug naar waarom je doet wat je doet en is dat nog in overeenstemming met waarom je het ooit bent gaan doen? Anita, Pascale en Claudia geven je met op het eerste gezicht eenvoudige opdrachten op een eerlijke manier inzicht in jezelf. Waarom ben je gestart of wil je starten met ondernemen en – het belangrijkste – wat wil je daarmee bereiken?
Voor mij persoonlijk ben ik juist op tijd gewezen op waarom ik met mijn nieuwe onderneming ben gestart. Door deze ochtend heb ik weer mijn focus terug. Kortom, een aanrader voor iedere ondernemer! Al was het alleen maar om kennis te maken met andere ondernemers maar bovenal met Anita, Pascale en Claudia. Samen zijn zij meer dan de som der delen. Ook individueel kunnen zij je als ondernemer naar een hoger plan tillen. Het bewijs dat deze ochtend inspirerend was, bleek wel uit het feit dat het onderling napraten met elkaar bijna even lang duurde als heel de workshop zelf.
Dames, nogmaals mijn hartelijke dank en ik kijk uit naar een vervolg!’ Huibrecht Lagerwerf