‘Het is inmiddels een week geleden dat ik je training Gedachtekracht Pro heb gevolgd. Ik was, en ben nog steeds, onder de indruk van het thema en de wijze waarop jij ons hebt meegenomen in de energie van gedachtekracht. Mooi vond ik de manier waarop je de workshop hebt opgebouwd. Allereerst knap zoals jij ons cursisten aan elkaar wist te verbinden, er ontstond al heel snel vertrouwen in de groep. Met jouw kennis en de helderheid waarop je het onderwerp weet uit te leggen is gedachtekracht nu een vanzelfsprekendheid voor mij geworden. Vooral de oefening vond ik echt briljant. Wat een ervaring! Heel veel dank voor het moois dat je me hebt laten zien en hebt geleerd. Zeer waardevol!’ Thea Coolen, managing director Ronald McDonald Kindervallei 

‘Wat een voorrecht om jou te kennen en alweer voor de derde maal te mogen deelnemen aan één van jouw workshops! De vorige (Magie van Manifestatie) liet een diepe indruk na en ook de eerste (Zelfherstel van Binnenuit) laat zijn sporen na en werkt tot op de dag van vandaag nog door. Wonderbaarlijk hoe geest en lichaam samen functioneren. Met de tools die jij geeft, geef ik richting aan mijn welzijn. Iedere dag weer opnieuw! Wat zo bijzonder is aan jouw aanpak is dat jij (mede door jouw wetenschappelijke achtergrond) de wet van de aantrekkingskracht en de sterkte en invloed van de gedachtekracht, onderbouwt, ja zelfs ‘bewijst’ door wetenschappelijke studies. En dat maakt het voor mij, met eveneens een wetenschappelijke achtergrond, zo helder, interessant, meer te begrijpen en het gevoel van ‘Gelukkig, ik ben niet gek! Nee, sterker nog: ik ben goed bezig!!’ Nu de derde workshop. Zonder twijfel zal deze net zo leerzaam zijn. Bedankt Pascale uit de grond van mijn hart! En ga zo door! Je bent een prachtig mens!’ C.T. 

”Het was een heerlijke middag, ondergedompeld in kennis en gevoel. Je stond er als een kei!!! Jouw workshop was voor mij de perfecte combinatie tussen kennis en emotie. De balans tussen deze twee kernen maakte het voor mij tot een professionele kwaliteit. En dat maakte dat ik mij ‘veilig’ genoeg voelde om heerlijk op de grond te kunnen werken. De beelden die hieruit zijn gekomen geven de energie van mijn gevoel en het moment weer. Ze geven de non-verbale taal vorm die tussen jouw woorden (als een restvorm) te voelen zijn. Daar kan ik weinig aan uitleggen, dit is de pure stroming tussen jouw energie en het vel papier. Ik ben daarin het medium dat het kan laten stromen. Deze werkjes zullen een herinnering zijn van deze middag, en bekrachtigen daarmee jouw woorden. Dankjewel!’ Claudia Volders, beeldend kunstenares

‘Ik heb erg veel aan de workshop gehad. Met name over focus. Dus ik ben volop in actie om alle afleiding eens weg te doen. Minimaliseren zodat de focus terug kan komen. En de wet van de aantrekkingskracht is ineens aan het werken!!! Ik wist gisterenavond ineens, ik wil de bühne op, spreker worden, naast schrijver. Stond er vanmorgen ineens een gratis masterclass in spreken op facebook. Ik heb me meteen ingeschreven. Nou ja zeg……! Fijn het allemaal door jouw workshop te herkennen, dat geeft moed en energie. Je ziet, het heeft onmiddellijk effect!’ Wilma

‘Wij hebben een hele fijne workshop gevolgd. De opbouw was heel duidelijk en logisch. De oefeningen waren heel prettig, maar het was ook een hele fijne groep die deelnam. Er was voldoende tijd en aandacht voor vragen en opmerkingen. Het gratis boek ‘Het jaar van de uil’ was een mooi cadeautje bij deze workshop. Dankjewel!’  Diana Schurgers en Johan Zeegers

‘Lieve Pascale, dank je wel alweer voor de mooie, leerzame en inspirerende workshop! Je weet mij te helpen mijn innerlijke kracht te vinden en te gebruiken, mijn gedachten te sturen en een positieve richting te geven. Mooi ook hoe je tussen mensen die elkaar niet kennen in één middag een gevoel van verbondenheid kunt scheppen! Monique Gilissen

‘Heel dankbaar in verbinding met jou én deze magisch waardevolle middag. Jij geeft een prachtige overdracht, heldere woorden aan iets wat moeilijk is vast te pakken. Chapeau dat je de deelnemers uit het hoofd hebt laten ontvangen!’ Anita 

‘Alleen maar dankbaarheid dat wij jouw mooie workshop mochten beleven! Bedankt voor je waardevolle lessen, je oprechte interesse en je inspiratie! Geweldig wat dit weer voor een impact heeft!’ Esther

‘Zeker een aanrader voor iedereen die daar meer over wil weten en misschien nog wel meer voor hen die eraan twijfelen. Pascale vertelt erover, laat het zien vanuit eigen ervaring én kan het onderbouwen vanuit de workshop. Het was weer zeer fijn Pascale. Dank!’ Gabriela van Gemert, Coach | Interimmanager | Procesbegeleider bij de Van Gemert Groep 

Na mijn last minute aanmelding voor de workshop’Zelfherstel van Binnenuit’, behoorde ik wellicht tot een van de eersten die zich aanmeldde voor de workshop Gedachtenkracht Pro. Dank je wel Pascale, dat je mij hebt laten kennismaken met een wereld die voor mij onbekend was. Jouw eigen ervaring maakt jou de perfecte leermeester op dit vlak en ik vind het mooi te zien hoe jij jouw kennis zo duidelijk en met enthousiasme overdraagt. Zelfs de meest complexe materie weet je op mij als typische ”alfa” over te brengen. Jouw workshop gaat mij helpen de rust te vinden waar ik naar op zoek ben.’  Nicole Gilissen

‘Ik had al vaker gelezen en gehoord over tekens krijgen en je energie richten op het goede en datgene wat je graag wil realiseren. Maar de wijze waarop Pascale dit overbrengt was voor mij anders. Duidelijk uitgelegd, goed onderbouwd met wetenschappelijke kennis en inzichten en focus op de praktijk. Niet alleen wensen, ook doen en er werk van maken. Een zeer fijne persoonlijkheid die echt weet waar het om gaat en het zelf ook heeft doorgemaakt.  Bovendien een prettige accommodatie en een heerlijke lunch!’ Gabriela van Gemert, Coach | Interimmanager | Procesbegeleider bij de Van Gemert Groep

‘Via deze weg willen wij, Marielouise en ik, je bedanken voor die leerrijke en inspirerende studiedag. We hebben ons geen minuut verveeld en het geheel is door jou zeer afwisselend aangeboden. Deze materie wordt volgens mij nog op geen enkele wijze elders aangeboden en ik heb al veel werk- en studiegroepen mogen volgen. Nogmaals hartelijk dank en we geven jou een compliment voor de wijze waarop e.e.a. is gebracht.’ Henny Walpot-Smeets

‘Voor mij was deze workshop een verdere stap in de ontwikkeling van mijn persoonlijke levenspad. Het soms ingeslapen leven werd weer ff wakker geschud en door nieuwe inzichten en andere verhalen werd ik weer aan het denken gezet! Ik merk dat ik nu nóg meer probeer om bewuster met deze onderwerpen bezig te zijn, ook omdat ze heel intrigerend zijn! Ik ben benieuwd naar de nieuwe literatuur op jullie lijst van aanbevolen boeken, zo krijg ik steeds weer nieuwe invalshoeken. Bedankt voor je inspirerende workshop!’ Martine van Selst-van Duurling

‘De workshop ‘Magie van Manifestatie’ van Pascale Bruinen kwam voor mij precies op het juiste moment. Door allerlei zorgen, spanningen en lichamelijke klachten zag ik het allemaal al een tijdje niet meer zitten. Ik had eigenlijk ook geen zin meer in de leuke dingen en de neerwaartse spiraal leek de overhand te krijgen. Op het laatste moment schreef ik mij toch in voor de workshop waar ik zijdelings al iets over gehoord had. Een prima beslissing, bleek veel sneller dan verwacht.
Een warm welkom wachtte ons in een sfeervolle, rustgevende locatie. Pascale nam ons mee op reis in onze gedachtenwereld: onze overkill aan negatieve gedachten en ons chronisch gebrek aan een positieve mindset. Verontrustend, zeker als je hoort dat de invloed van die negatieve gedachten veel verder reikt dan het ‘je rot voelen’.
Deze negatieve gedachtenkracht is echter ook om te zetten in een positieve gedachtenkracht. Het werd een leerzame en inspirerende dag vol verwondering over wat er met de kracht van gedachten bereikt kan worden.
Vol vertrouwen ging ik toen ik ‘s avonds thuis was het geleerde in praktijk brengen en overtuigde mezelf ervan dat ik mij de volgende dag prima zou voelen. En inderdaad, daags nadien voelde ik mij voor het eerst in maanden weer eens gewoon goed: de lichamelijke klachten waar ik al wekenlang dagelijks mee opstond waren verdwenen. De spanningen en zorgen bleven uit. Niet alleen die volgende ochtend, maar ook nu, 2 weken later, nog steeds. Ik ben nu toe aan mijn volgende stap in de verwezenlijking van mijn wensen. Dank je wel, Pascale, voor je visie en je wijsheid. Bij een volgende workshop ben ik zeker weer aanwezig!’ Monique Gilissen

‘Ik volgde de workshop van Pascale ‘Magie van Manifestatie: van Wens naar Werkelijkheid’! Een veelbelovende titel, die ook echt de inhoud van de dag beschrijft. Pascale bracht met veel passie en plezier haar verhaal over positieve energie en kracht. Hoe kun je deze bewust gebruiken, sturen en inzetten? Ik leerde hoe ik mijn mooiste dromen werkelijkheid kan maken en maakte zelfs een tocht naar mijn diepste wens, die ik levendig voor mij zag. Een prachtig moment wat ik koester. Ik ging stralend vol mooie energie naar huis met een grote glimlach op mijn gezicht én met ‘tools’ die ik nu al elke dag gebruik!’ Bernice

‘Dank voor een inspirerende dag! Mijn complimenten hoe jij de Wet van de Aantrekkingskracht inhoud hebt gegeven!’ Hans