‘De workshop Leren Visualiseren heeft me erg geholpen om meer inzicht te krijgen in het proces van gedachten verwerken, ontspanning en de positieve kracht die het je kan brengen in deze drukke tijd waarin een heleboel mensen geen tijd meer hebben…Dat is iets wat me zorgen baart, geen tijd hebben is in mijn ogen ook geen tijd willen maken. Met deze inzichten leer je te ontspannen en realiseer je je ook dat het noodzakelijk is om rust in te bouwen, een essentieel onderdeel om een gezond leven te realiseren. Pascale weet met de onderbouwing je ervan te overtuigen dat het je kan helpen op veel manieren en geeft praktische tips. De actieve manier van samenwerken in de groep spreekt mij erg aan. Ik ben een fan geworden inmiddels…ook omdat ik ervaar dat het me helpt rust te bewaren en in te bouwen! Bedankt Pascale voor je overdracht van waardevolle kennis!! Esther Schoffelen, verloskundige