Groepsworkshops en individuele Mind Boost Sessies

Naast lezingen geeft Pascale ook geregeld (groeps)workshops. De inspiratiesessie voor ondernemers getiteld ‘Drijfveren’ is een samenwerkingsverband met vitaliteitsprofessional Anita Verstappen en beeldend kunstenares Claudia Volders en vindt plaats in Maastricht of nabije omgeving. Alle overige workshops vinden plaats in yogastudio Yoga & More Maastricht.

Uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Zo bestaat er ook de optie om Pascale in te huren voor het geven van in-company of op locatie workshops. Meer informatie nodig? Neem contact op via info@pascalebruinen.com en Pascale denkt graag met je mee!

Impressie van workshoplocatie yogastudio Yoga & More Maastricht:

 

Komende workshops 2020:

Vrijdag 5 juni 2020 van 9.00 -13.00 uur: Drijfveren, inspiratiesessie voor ondernemers in Meerssen

Zaterdag 20 juni 2020 van 14.00 -18.00 uur: Gedachtenkracht Basis in Maastricht

Zaterdag 27 juni 2020 van 14.00 -18.00 uur: Leren Visualiseren in Maastricht

Zaterdag 12 september 2020 van 14.00 -18.00 uur: Gedachtenkracht Pro in Maastricht

Zaterdag 10 oktober 2020 van 14.00 -18.00 uur: Radicaal Integraal! in Maastricht

Zie voor een compleet overzicht van alle activiteiten van Pascale ook de agenda op deze website!

Overzicht workshops

D R I J F V E R E N, Inspiratie Ochtend voor Ondernemers

Vrijdag 5 juni 2020 van 9.00 – 13.00 uur

Na drie succesvolle edities herhalen vitaliteitsprofessional Anita Verstappen (PreventiVIO), beeldend kunstenares Claudia Volders en Pascale hun inspiratie-ochtend voor ondernemers en ondernemende mensen getiteld ‘D R I J F V E R E N’ op vrijdag 5 juni 2020 van 9.00 – 13.00 uur in het Leopoldskerkje, Gansbaan 7 in Meerssen. Tijdens deze ochtend worden ondernemers in een informele, gezellige en sfeervolle setting uitgenodigd om te reflecteren op hun kernwaarden en drijfveren; waarom zijn ze ooit gaan doen wat ze doen? Waar worden ze gelukkig van? Hoe kunnen ze hun hart en ziel nog beter tot uiting brengen in hun bedrijf?
Gun het jezelf om, net als die collega-ondernemers die jou met veel plezier en voldoening voorgingen, ook jouw drijfveren op een verrassende manier te (her)ijken!

Trainers: Anita Verstappen, Claudia Volders, Pascale Bruinen

Kosten: € 105,- excl btw.

Aanmelden: info@preventivio.nl

Workshop Gedachtenkracht Basis

Zaterdag 20 juni 2020 van 14.00 -18.00 uur

yogastudio Yoga & More Maastricht

De workshop Gedachtenkracht Basis is een kennismaking met de verstrekkende invloed die jouw gedachten hebben op jouw gezondheid en levensverwachting.

In deze interactieve workshop deelt Pascale op een laagdrempelige manier interessante wetenschappelijke inzichten, cijfers en onderzoeken die op overtuigende wijze aantonen dat de spreuk mind over matter niet alleen waar is, maar ook de springplank kan zijn naar meer regie over je eigen gezondheid. Want de rode draad uit de nieuwste onderzoeken is dat we het overgrote deel van onze gezondheid zelf in de hand hebben. Onze mindset blijkt daarbij een cruciale rol te spelen en direct invloed te hebben op het verouderings- en ziekteproces.

Kosten: € 75,- inclusief BTW (€61,98 exclusief BTW) inclusief water/koffie/thee met een versnapering en een – desgewenst gesigneerd – exemplaar van Pascale’s boek ‘Het Jaar van de Uil’.

Trainer: Pascale Bruinen

Workshop ‘Leren Visualiseren!’

Zaterdag 27 juni 2020 van 14.00 -18.00 uur

yogastudio Yoga & More – Maastricht

In deze praktijkgerichte interactieve workshop neemt ze je mee in de wondere wereld van je verbeeldingskracht die niet alleen een bewezen helend effect heeft maar ook een uitstekende tool is om je droom te helpen realiseren of obstakels in je leven te verwijderen. Op beide gebieden is Pascale zelf ervaringsdeskundige. Na een stuk theorie ga je zelf aan de slag met verschillende oefeningen zodat je na thuiskomst precies weet hoe je effectief kunt visualiseren.

In deze workshop deelt Pascale ook haar eigen ervaring op dit vlak. Toen zij een paar jaar geleden onverwacht een zware operatie moest ondergaan – waarbij de anesthesist vooraf had geadviseerd om naast de morfinepomp ook extra pijnstilling toe te dienen via een slangetje in de rug –  heeft zij zich op deze ingreep voorbereid door het doen van intensieve visualisaties in combinatie met meditatie en affirmaties (het herhalen van krachtige, positieve zinnen). Hierdoor heeft zij tot verbijstering van arts en verpleging na haar operatie geen enkele pijnbestrijding nodig gehad, zelfs geen paracetamol!

Kosten: € 75,- inclusief 21% btw (€ 61,98 exclusief btw), inclusief water, koffie, thee, een versnapering en een – desgewenst gesigneerd – exemplaar van Pascale’s boek ‘Het Jaar van de Uil’.

Trainer: Pascale Bruinen

Workshop Gedachtenkracht Pro

Zaterdag 12 september 2020 van 14.00 -18.00 uur

yogastudio Yoga & More Maastricht

De workshop Gedachtenkracht Pro leert je welke invloed jouw gedachten hebben op je eigen werkelijkheid. Oftewel hoe je jouw zintuiglijke realiteit kunt co-creëren door het bewust inzetten van jouw gedachten- en verbeeldingskracht. 

In deze workshop ga je samen met Pascale op zoek naar de magie van manifestatie: hoe iets dat begint als een sterk verlangen in je geest, zich uiteindelijk verwezenlijkt in de zintuiglijke realiteit van alledag.

Voor iedereen die zijn of haar droom dichterbij wil brengen.

Wat de beste van de rest onderscheidt is de mindset.‘ – Bianca Andreescu, 19-jarige winnares US Open 2019 en groot fan van visualisatie.

Kosten: € 75,- inclusief BTW (€61,98 exclusief BTW) inclusief water/koffie/thee met een versnapering en een – desgewenst gesigneerd – exemplaar van Pascale’s boek ‘Het Jaar van de Uil’.

Trainer: Pascale Bruinen

Workshop Radicaal Integraal! Hoe je jezelf optimaal kunt voorbereiden op een operatie of behandeling

Zaterdag 10 oktober 2020 van 14.00 -18.00 uur

Yogastudio Yoga & More – Maastricht

Je hebt slecht nieuws gekregen van je arts of je hebt nog geen definitief uitsluitsel of iets goed- of kwaadaardig is. In beide gevallen is de wachttijd totdat je geopereerd wordt of jouw behandeling start doorgaans zeer stressvol en zenuwslopend. Dat hoeft niet zo te zijn!
Toen Pascale zelf moest toeleven naar een operatie waarbij het erop of eronder kon zijn, besloot ze zowel geestelijk als lichamelijk zo fit mogelijk de OK in gaan. Zo creëerde ze een uitgebalanceerd programma van ‘buitenwerk’ – gezonde voeding, sporten, bewegen, ontspanning, humor, onderdompeling in de natuur, ruimte voor warme sociale contacten – en ‘binnenwerk’ – meditaties, visualisaties (door middel van beelden een bepaalde situatie zo levendig mogelijk in de geest oproepen) en affirmaties (positieve, krachtige uitspraken hardop zeggen of opschrijven) waardoor ze steeds meer vertrouwen in een goede afloop kreeg.

Kosten: € 75,- inclusief 21% btw (€ 61,98 exclusief btw) en inclusief water/koffie/thee, een versnapering en een – desgewenst gesigneerd – exemplaar van Pascale’s boek ‘Het Jaar van de Uil’

Trainer: Pascale Bruinen

Workshop ‘Magie van Manifestatie. Van Wens naar Werkelijkheid’ 

Datum en locatie momenteel nog niet bekend.

Voor iedereen die zijn leven bewust in de juiste richting wil sturen en zijn dromen wil waarmaken!

Wat de beste van de rest onderscheidt is de mindset.‘ – Bianca Andreescu, 19-jarige winnares US Open 2019 en groot fan van visualisatie.

Wil jij het beste uit jezelf en uit je leven halen? Wil je niet langer alleen maar denken over je droom, maar nu écht eens een concrete stap zetten in de richting van verwezenlijking? Wil je misschien eindelijk die negatieve spiraal doorbreken waarin je het ene na het andere probleem of lichamelijke klacht aantrekt? Of wil je juist eerst ontdekken wat jouw droom is?
Neem dan deel aan deze workshop die je op een speelse wijze leert kennismaken met de universele natuurwet van de aantrekkingskracht en hoe je deze wet voor je kunt laten werken! Egbert en Pascale zullen je meenemen in hun eigen bijzondere ervaringen op dit vlak. Pascale schreef er zelfs een boek over: ‘Het Jaar van de Uil’ (Kosmos, 2016) waarin ze haar transformatie na een magische manifestatiegebeurtenis beschrijft. Deze wonderbaarlijke belevenis heeft uiteindelijk zelfs geleid tot haar beslissing om haar baan als officier van justitie op te zeggen zodat ze haar schrijvershart kon volgen. Aan de hand van haar persoonlijke reis van het hoofd naar het hart leer je hoe ook jij een diep onstoffelijk verlangen kan laten manifesteren in de werkelijkheid van alledag.

Kosten: € 114,95 inclusief btw.
In de totaalprijs is inbegrepen: koffie, thee, water, een heerlijke en gezonde lunch met speciale drankjes en een gratis – desgewenst gesigneerd – exemplaar van Pascale’s boek ‘Het Jaar van de Uil’.

Trainer: Egbert Brons en Pascale Bruinen

Individuele Mind Boost Sessies in Maastricht.

Boost je geloof in het zelfhelende vermogen van je lichaam en leer visualiseren één op één!

Pascale geeft ook individuele workshops voor mensen die geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen maar die op de geplande data verhinderd zijn of liever niet aan een groepsworkshop deelnemen. Deze individuele Mind Boost Sessies kunnen vooral interessant zijn voor mensen die medische problematiek ervaren. Misschien moet je momenteel een bepaalde (invasieve) medische behandeling ondergaan, wacht je op een operatie of moet je omgaan met een moeilijke diagnose en wil je niet in angst leven maar juist meer vertrouwen en een rotsvast geloof in genezing en een snel herstel krijgen.

Of misschien wil je graag leren hoe je succesvolle affirmaties en visualisaties kunt doen waardoor je minder stress, pijn en bijwerkingen van je medicatie en behandeling ervaart, je immuunsysteem een boost kunt geven en jouw levenskwaliteit kunt verhogen. In deze gevallen kan Pascale’s Mind Boost Sessie heel geschikt zijn voor jou! Pascale is immers zelf ervaringsdeskundige op het gebied van het toepassen van meditatie, affirmaties en visualisaties. Zij heeft deze tools met succes ingezet om haar gezondheid alsmede haar herstel en pijnbeleving na een zware operatie positief te beïnvloeden. Interesse in zo’n individuele Mind Boost Sessie?

Neem dan contact met Pascale op via info@pascalebruinen.com en dan bekijkt zij samen met jou graag de mogelijkheden.

Trainer: Pascale Bruinen

Op maat

Volg je liever geen workshop in groepsverband, dan is een privé-workshop (bijvoorbeeld één op één) ook mogelijk waarbij Pascale specifiek de focus zal leggen op jouw persoonlijke situatie. Maar in-company workshops zijn uiteraard ook mogelijk. Zoek je deze of een andere invulling op maat, neem dan contact met Pascale op via info@pascalebruinen.com.

Trainer: Pascale Bruinen