Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gastles ‘Mindset Matters’ voor opleiding ‘Healthy Living’ van HAS Green Academy

7 november 2022 @ 12:00 - 13:30

Op maandag 7 november 2022 geeft Pascale voor de Academie voor Zelfherstel een gastles getiteld ‘Mind Matters’ voor de eerste- en tweedejaars leerlingen van de opleiding ‘Healthy Living’ van de HAS Green Academy in Venlo.

De gastles bestaat uit een interactieve workshop die nieuwe inzichten zal geven over de biologische effecten van gedachten, emoties en overtuigingen, de gevolgen van chronische stress en hoe je zelf mentaal gezond en in evenwicht kunt blijven. In een tijd waarin het helaas bedroevend is gesteld met de mentale gezondheid van onze jongeren zijn deze onderwerpen belangrijker dan ooit.

Tijdens deze workshop zal Pascale ingaan op het belang van meditatie voor noodzakelijke ontspanning, de wetenschappelijke conclusie dat jouw overtuigingen je gedrag en  allerlei lichamelijke processen vergaand beïnvloeden en hoe je met behulp van visualisatie je hersenen kunt trainen om je doelen beter binnen bereik te krijgen.

Een workshop die gebaseerd is op Pascale’s boek ‘Zelfherstel van binnenuit’ en die staat in het teken van het nemen van eigen regie over je gezondheid en je leven. Want je hebt op beide zelf meer invloed dan je denkt!

 

Gegevens

Datum:
7 november 2022
Tijd:
12:00 - 13:30
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

HAS Green Academy Spoorstraat 62 Venlo
Spoorstraat 62
Venlo,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
7 november 2022
Tijd:
12:00 - 13:30
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

HAS Green Academy Spoorstraat 62 Venlo
Spoorstraat 62
Venlo,
+ Google Maps