Thema’s lezingen

Niets zo mooi om als spreker mensen te inspireren om hun hart te volgen en het beste uit hun leven te halen! Hoeveel mensen leven niet op de automatische piloot, just going through the motions, terwijl ze eigenlijk iets heel anders zouden willen doen maar niet weten hoe ze een eerste concrete stap kunnen zetten? Misschien herken jij jezelf wel in dit voorbeeld en wil je eindelijk zelf de regie weer terugpakken om datgene te gaan doen waarvan je ogen gaan sprankelen? Daar wil ik je heel graag bij helpen!

Omdat ik zelf het roer helemaal heb omgegooid om mijn droom – schrijver worden – te kunnen waarmaken, ben ik ervaringsdeskundige. Zodoende wil ik via mijn lezingen graag mijn persoonlijke ervaringen, tips en adviezen delen over hoe ik mijn angsten (ja, die had ik ook!) die mij tegenhielden de baas ben geworden. Ook geef ik aan welke praktische en  financieel risicoloze stappen je kunt zetten op weg naar die gewenste nieuwe toekomst zodat je passie, zingeving en geluk kunt (her)vinden.

No one else can speak the words on your lips…“. Deze songtekst van Natasha Bedingfield uit het liedje “Unwritten” raakt mijns inziens de kern van het sprekerschap; bij het geven van een lezing gaat het erom dat je als spreker je verhaal zó persoonlijk maakt, dat alleen jij deze woorden in de mond kunt nemen en niemand anders. Als je mij als spreker boekt, ben je verzekerd van een authentiek verhaal dat mensen raakt en inspireert. Ik sta ingeschreven bij sprekersbureaus Speakers Academy, ZijSpreekt en Huibers Booking Agency.

Pascale Bruinen heeft een overtuigend en prachtig verhaal te vertellen over hoe je op je vijftigste je droom kunt realiseren.” Emile Hollman, journalist en schrijver

THEMA’S

Mijn lezingen, die ik zowel in het Nederlands als in het Engels geef, liggen op het vlak van persoonlijke groei en perspectiefverandering. Zo verzorg ik bijvoorbeeld de lezingen “Kwetsbaarheid = kracht” en “What are you waiting for? Praktische tips om je dromen te verwezenlijken”.

Onderstaand vind je het overzicht van de thema’s met daarbij telkens een korte toelichting:

* Magie van Manifestatie: van Wens naar Werkelijkheid. Ontdek de ongelofelijke kracht van jouw geest en de Wet van de Aantrekkingskracht. Leer hoe jouw (positieve of negatieve) gedachten jouw fysieke wereld creëren. Een lezing waarin je niet alleen ontdekt hoe de Wet van de Aantrekkingskracht werkt in het alledaagse leven, maar ook de tools krijgt aangereikt om je nieuwe inzichten onmiddellijk toe te passen zodat je je droom kunt laten uitkomen.  

* Kwetsbaarheid = kracht. Deze lezing belicht hoe ik stapsgewijs de transitie heb durven maken van extreme geslotenheid naar vergaande openheid op het gebied van emoties en persoonlijke aangelegenheden. De meerwaarde is dat het publiek leert hoeveel deze openheid mij heeft gebracht. Daarmee wil ik mensen inspireren om ook zichzelf te laten zien zoals ze echt zijn. 

* What are you waiting for? Praktische tips om je droom te verwezenlijken. Wie kent ze niet? Mensen die eigenlijk graag het maximale uit hun leven zouden willen halen maar niet goed durven.  In deze presentatie maak ik korte metten met alle smoezen en excuses en deel ik mijn tips hoe je je angsten de baas kunt worden zodat ook jij in actie komt om je droom te realiseren. 

* Een reis van het hoofd naar het hart: hoe ik van een rationele officier van justitie een spirituele schrijver werd. In deze lezing vertel ik over het hoe en waarom van mijn niet alledaagse keuze om mijn mooie vaste baan als lid van de staande magistratuur op te geven en verder te gaan als schrijver en spreker. Waarom heb ik deze totale carrièreswitch gemaakt? Welke obstakels heb ik daarbij moeten overwinnen en wat heeft het op mijn pad gebracht?

* De kracht van slashen oftewel verschillende (betaalde) werkzaamheden naast elkaar doen. Aan de hand van mijn eigen ervaringen bij het opbouwen van een parallelle carrière als schrijver naast mijn werk als openbaar aanklager, wil ik mijn toehoorders inspireren om zelf ook uiting te geven aan die andere kant(en) van hun persoonlijkheid. Daarbij geef ik tips hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Uiteraard is, afhankelijk van de concrete wens van de opdrachtgever, ook een andere invulling op maat mogelijk.

Geïnteresseerd in meer informatie over een van mijn lezingen of de mogelijkheden om mij in te huren als gastspreker, gastdocent, dagvoorzitter of panellid? Stuur me dan een mailtje via de contactpagina van mijn site of neem rechtstreeks contact op met een van de sprekersbureaus waar ik sta ingeschreven:

SA-logo-zwart

Speakers Academy, tel. 010-4333322, https://www.speakersacademy.com/nl/spreker/pascale-bruinen/  mart@speakersacademy.nl

logo zijspreekt

ZijSpreekt, sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen op congressen en in de media, contactpersoon Marga Miltenburg, 06-53148796, info@zijspreekt.nl,

https://www.zijspreekt.nl/sprekers/profile/Pascale-Bruinen/639/

HBA met foto

Huibers Booking Agency: helpt en adviseert bij het vinden van de perfecte spreker bij elk evenement en staat bekend om de persoonlijke benadering en snelle en goede service. Contactpersoon: Marjolein Huibers, bel 06 – 48 676 525 of mail naar m@rjolein.info, zij helpt u graag.