Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie Bundel “Onveranderd Anders” in Toon Hermans Huis Sittard

1 juli 2016 @ 16:30 - 19:00

Vandaag is de langverwachte presentatie van de bundel “Onveranderd Anders” in het Toon Hermans Huis in Sittard! Na maandenlange voorbereidingen (in totaal zelfs een jaar) kunnen de pennenvruchten van 21 Limburgse schrijvers en dichters eindelijk officieel gekocht worden. En wat is hij mooi geworden! Vol met ontroerende verhalen en gedichten, al ontbreekt de humor zeker ook niet. Een boek dus met een lach en een traan, precies in de geest van Toon Hermans.

De opbrengst van de bundel gaat naar de Limburgse Toon Hermans Huizen, die ongelofelijk veel goeds doen voor kankerpatiënten en hun naasten. Ik voel me vereerd en dankbaar dat ik hieraan ook een bescheiden bijdrage heb mogen leveren in de vorm van mijn verhaal ‘Voor Altijd Zusjes’. Dat gaat over mijn oudste zus, die jaren geleden te horen kreeg dat ze borstkanker had. De impact van deze mededeling, zowel voor haar als voor mij en onze relatie, staat in dit verhaal centraal. Zij heeft deze vreselijke ziekte gelukkig overleefd en is volledig genezen. Dankzij de steun die ze kreeg vanuit het Toon Hermans Huis hervond ze weer haar vertrouwen in het leven en ontdekte ze zelfs dat ze schildertalent had.

Het boek kost €12,50. Een groot woord van dank aan Andrea (Verena) Germeraad voor al haar liefdevolle en keiharde werk – dat ze deed naast haar reguliere baan en al haar andere schrijfactiviteiten – om dit mooie project van de grond te krijgen en tot een eclatant succes te maken. Andrea, je bent een echte topper!!!

Kijk voor nadere details en de verkooppunten op de http://www.onveranderdanders.nl en steun alsjeblieft dit prachtige doel. Dank jullie wel!

Schermafbeelding 2016-07-01 om 10.46.07

 

Gegevens

Datum:
1 juli 2016
Tijd:
16:30 - 19:00

Locatie

Toon Hermans Huis
Sittard, + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
1 juli 2016
Tijd:
16:30 - 19:00

Locatie

Toon Hermans Huis
Sittard, + Google Maps
Bekijk de site van Locatie