Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Gedachtenkracht Basis

14 september 2019 @ 14:00 - 18:00

- Gratis

Op zaterdag 14 september 2019 geeft Pascale van 14.00 – 18.00 uur in yogastudio Yoga & More Maastricht de workshop Gedachtenkracht Basis: een kennismaking met de verstrekkende invloed die jouw gedachten hebben op jouw gezondheid en levensverwachting.

In deze interactieve workshop deelt Pascale op een laagdrempelige manier interessante wetenschappelijke inzichten, cijfers en onderzoeken die op overtuigende wijze aantonen dat de spreuk mind over matter niet alleen waar is, maar ook de springplank kan zijn naar meer regie over je eigen gezondheid. Want de rode draad uit de nieuwste onderzoeken is dat we het overgrote deel van onze gezondheid zelf in de hand hebben. Onze mindset blijkt daarbij een cruciale rol te spelen en direct invloed te hebben op het verouderings- en ziekteproces.

Maak tijdens deze workshop een reis door de wondere wereld van de mind-body connectie! De verbinding tussen onze geest en ons lichaam blijkt nog inniger te zijn dan we lange tijd hebben aangenomen.

De uitkomsten zullen je verbazen zodat je na deze workshop nooit meer op dezelfde manier naar je geest en lichaam zult kijken! Je zult voorzien zijn van voldoende bagage om zelf actief aan de slag te gaan met de geleerde principes zodat je jouw gezondheid in de meest positieve richting kunt sturen.

Klik voor uitgebreide informatie over het programma a.u.b. op de roze knop ‘Download brochure‘.

Wanneer: zaterdag 14 september 2019 van 14.00-18.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. Gelet op het programma zal Pascale stipt om 14.00 uur beginnen.

Waar: Yogastudio Yoga & More Maastricht, Niels Bohrstraat 32 in Maastricht

Kosten:  € 75,- inclusief 21 % BTW (€ 61,98,- exclusief 21% BTW). In deze totaalprijs zit water/koffie/thee met een versnapering en een – desgewenst gesigneerd – exemplaar van Pascale’s boek ‘Het Jaar van de Uil’.

Trainer: Pascale Bruinen

Aanmelden: via de RSVP-knop bij het event.

Plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij! Minimum aantal deelnemers: 6.

Locatie

Yoga & More Maastricht
Niels Bohrstraat 32
Maastricht, Netherlands

Organisator

Pascale Bruinen

Locatie

Yoga & More Maastricht
Niels Bohrstraat 32
Maastricht, Netherlands

Organisator

Pascale Bruinen