Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Magie van Manifestatie: Van Wens naar Werkelijkheid

1 december 2018 @ 10:00 - 17:00

- 114,95€

Op zaterdag 1 december 2018 herhalen Egbert Brons – trainer, coach en onderzoeker van de kunst van creatie alsmede oprichter van het WizArt Institute – en Pascale Bruinen hun workshop getiteld ‘Magie van Manifestatie: Van Wens naar Werkelijkheid’. Een uniek samenwerkingsverband waarbij ze een brug slaan tussen de alledaagse realiteit en jouw droomleven.

Tijdens deze inspirerende dag die van 10.00 tot 17.00 uur gehouden wordt in de sfeervolle yogastudio van Yoga & More gelegen aan de Niels Bohrstraat 32 in Maastricht, leer je hoe jouw gedachten – bewust maar zeker ook onbewust – je leven op alle mogelijke gebieden beïnvloeden en hoe je de universele natuurwet van de aantrekkingskracht voor je kunt laten werken. Daartoe gebruiken Egbert en Pascale een praktisch stappenplan zodat je de verworven inzichten meteen in je dagelijks leven kunt toepassen en je eindelijk die kleine wens of grote droom kunt laten uitkomen.

Reviews van eerdere deelnemers:

‘Via deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor deze leerrijke en inspirerende studiedag. De bijzondere materie hebben jullie zeer afwisselend gebracht. Ik heb al veel werk-en studiegroepen mogen volgen maar nog nergens heb ik deze informatie op deze wijze aangeboden gekregen.’ Henny Walpot-Smeets

‘Voor mij was deze workshop een verdere stap in de ontwikkeling van mijn persoonlijke levenspad. Het soms ingeslapen leven werd weer ff wakker geschud en door nieuwe inzichten en andere verhalen werd ik weer aan het denken gezet! Ik merk dat ik nu nóg meer probeer om bewuster met deze onderwerpen bezig te zijn, ook omdat ze heel intrigerend zijn! Ik ben benieuwd naar de nieuwe literatuur op jullie lijst van aanbevolen boeken, zo krijg ik steeds weer nieuwe invalshoeken. Bedankt voor jullie inspirerende workshop!’ Martine van Selst-van Duurling

‘De workshop ‘Magie van Manifestatie’ van Pascale Bruinen en Egbert Brons kwam voor mij precies op het juiste moment. Door allerlei zorgen, spanningen en lichamelijke klachten zag ik het allemaal al een tijdje niet meer zitten. Ik had eigenlijk ook geen zin meer in de leuke dingen en de neerwaartse spiraal leek de overhand te krijgen. Op het laatste moment schreef ik mij toch in voor de workshop waar ik zijdelings al iets over gehoord had. Een prima beslissing, bleek veel sneller dan verwacht.
Een warm welkom wachtte ons in een sfeervolle, rustgevende locatie. Pascale en Egbert namen ons mee op reis in onze gedachtenwereld: onze overkill aan negatieve gedachten en ons chronisch gebrek aan een positieve mindset. Verontrustend, zeker als je hoort dat de invloed van die negatieve gedachten veel verder reikt dan het ‘je rot voelen’.
Deze negatieve gedachtenkracht is echter ook om te zetten in een positieve gedachtenkracht. Het werd een leerzame en inspirerende dag vol verwondering over wat er met de kracht van gedachten bereikt kan worden.
Vol vertrouwen ging ik toen ik ‘s avonds thuis was het geleerde in praktijk brengen en overtuigde mezelf ervan dat ik mij de volgende dag prima zou voelen. En inderdaad, daags nadien voelde ik mij voor het eerst in maanden weer eens gewoon goed: de lichamelijke klachten waar ik al wekenlang dagelijks mee opstond waren verdwenen. De spanningen en zorgen bleven uit. Niet alleen die volgende ochtend, maar ook nu, 2 weken later, nog steeds.
Ik ben nu toe aan mijn volgende stap in de verwezenlijking van mijn wensen. Dank jullie wel, Pascale en Egbert, voor jullie visie en jullie wijsheid.
Bij een volgende workshop ben ik zeker weer aanwezig!’ Monique

‘Op zondag 15 april 2018 volgde ik de workshop van Egbert en Pascale ‘Magie van Manifestatie: van Wens naar Werkelijkheid’! Een veelbelovende titel, die ook echt de inhoud van de dag beschrijft. Egbert en Pascale brachten met veel passie en plezier hun verhaal over positieve energie en kracht. Hoe kun je deze bewust gebruiken, sturen en inzetten? Ik leerde hoe ik mijn mooiste dromen werkelijkheid kan maken en maakte zelfs een tocht naar mijn diepste wens, die ik levendig voor mij zag. Een prachtig moment wat ik koester. Ik ging stralend vol mooie energie naar huis met een grote glimlach op mijn gezicht én met ‘tools’ die ik nu al elke dag gebruik!’ Bernice

Kosten bedragen € 114,95 incl. BTW, koffie/thee/water, een heerlijke lunch en een exemplaar van Pascale’s  boek Het Jaar van de Uil, waarin de wet van de aantrekkingskracht een grote rol speelt.

Aanmelding via info@pascalebruinen.com. Maar let op: vol = vol dus wees er op tijd bij! Aanmelding is pas definitief na ontvangst van betaling.

Graag tot zaterdag 1 december 2018!

Gegevens

Datum: 1 december 2018
Tijd:
10:00 – 17:00

Locatie

Yogastudio Yoga & More Maastricht
Niels Bohrstraat 32
Maastricht, Netherlands
+ Google Maps
Website:
http://wizart.institute/over.html

Organisator

Pascale Bruinen

Locatie

Yogastudio Yoga & More Maastricht
Niels Bohrstraat 32
Maastricht, Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Pascale Bruinen

Locatie

Yogastudio Yoga & More Maastricht
Niels Bohrstraat 32
Maastricht, Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie