Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Magie van Manifestatie: Van Wens naar Werkelijkheid

15 april 2018 @ 10:00 - 17:00

Op zaterdag 1 december 2018 herhalen Egbert Brons – trainer, coach en onderzoeker van de kunst van creatie alsmede oprichter van het WizArt Institute – en Pascale Bruinen hun workshop getiteld ‘Magie van Manifestatie: Van Wens naar Werkelijkheid’. Een uniek samenwerkingsverband waarbij ze een brug willen slaan tussen de realiteit van alledag en jouw droomleven.

Tijdens deze inspirerende dag die van 10.00 tot 17.00 uur gehouden wordt in de sfeervolle yogastudio van Yoga & More gelegen aan de Niels Bohrstraat 32 in Maastricht, leer je hoe jouw gedachten – bewust maar zeker ook onbewust – je leven op alle mogelijke gebieden beïnvloeden en hoe je de universele natuurwet van de aantrekkingskracht voor je kunt laten werken. Daartoe gebruiken we een praktisch stappenplan zodat je de verworven inzichten meteen in je dagelijks leven kunt toepassen en je eindelijk die kleine wens of grote droom kunt laten uitkomen.

Kosten bedragen € 114,95,- incl. BTW, koffie/thee/water, lunch en een exemplaar van ‘Het Jaar van de Uil’ van Pascale Bruinen. Dit boek gaat over haar ervaringen met de Wet van de Aantrekkingskracht die er uiteindelijk toe geleid hebben dat zij haar vaste baan als officier van justitie heeft opgezegd om haar schrijvershart te kunnen volgen.

Aanmelding via info@pascalebruinen.com. Maar let op: vol = vol dus wees er op tijd bij!

Graag tot zaterdag 1 december 2018!

Gegevens

Datum:
15 april 2018
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Yogastudio Yoga & More Maastricht
Niels Bohrstraat 32
Maastricht, Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
15 april 2018
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Yogastudio Yoga & More Maastricht
Niels Bohrstraat 32
Maastricht, Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie