Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing ‘Zelfherstel van binnenuit’ voor Toon Hermans Huis Roermond!

20 oktober 2021 @ 14:00 - 15:00

Op woensdag 20 oktober 2021 mag ik om 14.00 uur mijn lezing ‘Zelfherstel van binnenuit. Optimaliseer je gezondheid met je gedachten, gevoelens en overtuigingen’ verzorgen over de biologische effecten van mindset en visualisaties voor de cliënten van het Toon Hermans Huis in Roermond.

Deze lezing is gebaseerd op mijn gelijknamige boek.

Zo is uit wetenschappelijk studies bekend dat visualisaties kunnen leiden tot een versterking van het afweersysteem en een vergroting van de cytotoxiciteit (capaciteit van afweercellen om kankercellen uit te schakelen). Maar onderzoek toont ook aan dat visualisaties kunnen zorgen voor een vermindering van de bijwerkingen van chemotherapie en bestraling (minder misselijkheid, braken, depressieve en angstige gevoelens, slapeloosheid en doof gevoel). Ten slotte zorgen visualisaties er ook voor dat kankerpatiënten een grotere levenskwaliteit ervaren, hetgeen weer in verband wordt gebracht met een grotere overlevingskans.

Ik zie ernaar uit om de cliënten van het Toon Hermans Huis Roermond te mogen inspireren om de eigen regie over hun gezondheid te nemen en aan de slag te gaan om op deze manier hun gezondheid zoveel mogelijk te bevorderen!

 

 

Gegevens

Datum:
20 oktober 2021
Tijd:
14:00 - 15:00

Locatie

Toon Hermans Huis Roermond

Gegevens

Datum:
20 oktober 2021
Tijd:
14:00 - 15:00

Locatie

Toon Hermans Huis Roermond