Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing ‘Zelfherstel van Binnenuit’ voor Sport BSO Bekkerveld

2 november 2023 @ 18:45 - 19:30

Op donderdag 2 november 2023 geeft Pascale Bruinen in het kader van ‘Gezonde Kinderopvang’ op uitnodiging van Sport BSO Bekkerveld haar lezing ‘Zelfherstel van Binnenuit’ voor de medewerkers.

Naast aandacht voor gezonde voeding en beweging is het in onze huidige drukke en prestatiegerichte maatschappij meer dan ooit noodzakelijk om kinderen al van jongs af aan het belang van ‘geestelijke hygiëne’ te leren. Zodat ze kalm, veerkrachtig en positief in het leven kunnen staan waardoor ze in staat zijn om zo goed mogelijk om te gaan met de uitdagingen die op hun pad komen.

In deze lezing legt Pascale de vergaande invloed uit die stress en mindset hebben op geestelijke en lichamelijke gezondheid. Daarnaast gaat ze in op instrumenten van hersentraining zoals meditatie, affirmaties en visualisaties die aantoonbaar effectief zijn om ontspanning en een optimale gezondheid te bereiken.

Want hoe eerder kinderen hiermee in aanraking komen, hoe meer geestelijke maar ook lichamelijke problemen op latere leeftijd kunnen worden voorkomen!

Gegevens

Datum:
2 november 2023
Tijd:
18:45 - 19:30
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Sport BSO Bekkerveld

Gegevens

Datum:
2 november 2023
Tijd:
18:45 - 19:30
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Sport BSO Bekkerveld